Glæd dig til Forårsløbet

Martin Bork, Admins billede

Forårsløbet varsler forårets komme den 6. april i Herning. Med forår i luften er det bare om at komme op af sofaen og ud i den friske luft  -  både begyndere og øvede. Og selv om det hedder Forårsløb, så er det mere en betegnelse for et motionsarrangement til fods, løb og gang.

Den korteste distance er 5 km, og den er for både løbere og gængere - med og uden stave. Så er der en 10 km-løbedistance, og til dem, der træner en del, også ½-maraton, altså godt 21 km. Denne sidste distance er blevet rigtig populær både i Danmark og udlandet, og nu får løberne i og omkring Herning også chancen i det tidlige forår.

For dem, der vil deltage i Copenhagen Maraton, North Sea Beach Maraton og lignende, er det en perfekt forberedelse. Men mindre kan også gøre det, og i HGF Atletik/Motion vil man gerne give alle deltagerne en god oplevelse. Alle får nogle dejlige ruter at løbe på, så de kan opleve glæden ved motion, samværet og få "motionskicket".

Ruterne går fra Atletikstadion via Hjertestien til Sportscenter Herning og videre til det herlige område ved Fuglsangsø og så hjem igen - med dejlige naturoplevelser undervejs. HGF A/M  vil gerne vise, at der er masser af dejlige motionsmuligheder i det det bynære og lidt længere væk.

Vel hjemme igen er der forfriskninger til alle, og på de to længste distancer er der også forfriskninger undervejs.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Claus Rasmussens billede

  I november 2011 startede et hold på 15 blandede talenter deres rejse mod CPH Marathon 2012 i god stil og flade sko.

  Og vi har det hele: En jernmand in spe, en duathlet med...

 • Vanposts billede
  Det handler, sjovt nok, om løb, liv og "legetøj".
 • Henriettes billede
  Er nybegynder, eller faktisk overhovedet ikke startet endnu, men har længe ønsket mig at komme igang med at løbe (Det ser så sundt og fornuftigt ud ;) så med oprettelsen af denne blog håber jeg at...
 • Morten Jensens billede
  Et hyggeligt løb i Klovborg.
 • Brian Egebros billede
  jeg er 55 år, fik i april måned en blodprop. I juni begyndte jeg at løbe lidt, troede jeg skulle dø--den første uge løb jeg 1 km 3 x om ugen, den anden uge løb jeg 2 km 3 x om ugen, den 3 uge løb jeg...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15371:

Nethe Kruses billede
Begynder

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk