Geiranger Halvmaraton, Norge 12.juni.

Martin Bork, Admins billede

Geiranger Halvmaraton er et motionsløb, som starter i høj sommer ved den verdensberømte Geirangerfjord og ender oppe blandt meterhøje snekanter på bjerget Dalsnibba, 1500 meter over havet. Langs vejen passeres mange vandfald, islagte søer og på sidste del af løbet har man udsigt til gletchere og et flot udsyn tilbage til startlinien langt der nede ved fjorden. En tilsvarende halvmaraton findes intet andet sted i verden! Store dele af ruten bliver afspærret for biltrafik, så forholdene er optimale for en god opstigning til toppen.

Rekorden for turen er på 1,28.57 for mænd og 1.39.54 for kvinder. Løbet var i 2009 Norgesmesterskab i Opadløb og arrangøren venter nærmere 400 deltagere i 2010.

Samme dag arrangeres også et cykelløb på samme rute samt et kortere løb på 5 km. Dagen før løbet vil der være mange spændende aktiviteter for løbsinteresserede, så sæt hele weekenden af til opholdet i Geiranger!

Tilmelding på www.frafjordtilfjell.com

Billeder

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Saras billede
  Pis, Pis og dobbelt Pis, jeg har raget mig en ordentlig sygdom til :( så jeg blev lige skubbet tilbage til 0 med hensyn til mit løbetid men, så er det godt at jeg kan starte igen så snart jeg kommer...
 • Tildas billede
  Fra sofakartoffel til 30 min løb.
 • Sebastian Percy-Smiths billede
  Arrangør af Rio Maraton
 • Kaj Thomsens billede
  Stort arrangement i Agger, i Nationalpark Thy, 19- 21 august 2011. Foruden tre løb er der havkajaksejlads, kajaksurfing, mountainbike, vindsurf, svømning optimistjolle, beachvolley Se www.aggerathlon...
 • Melindas billede
  Jeg vil skrive om mine oplevelser omkring træning, mad og min hverdag. Jeg styrketræner dels, men løber også meget og derfor vil mine indlæg være lidt en blanding af alt dette. Jeg håber nogle kan...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14871:

Frida Louise Bondes billede
Jeg elsker at løbe, det er mit frirum. Jeg er ikke den store løber, så konkurrencer og sådan noget...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina