Fyns ældste motionsløb

Martin Bork, Admins billede

Langesøløbet er nostalgi, smuk rute og super hygge

Oven på den lange og hårde vinter er det skønt at snøre løbeskoene og tage til Langesø Store bededag den 26. april og deltage i Fyens ældste motionsløb. Løbet har eksisteret siden 1970 og er på 7,1 km med start og mål ved smedien ved Langesø.

Langesøløbet er en stor naturoplevelse. Løberne kommer igennem den kuperede og smukke skov, forbi Langesø kapel og kommer rundt om søen. De mange bakker er med til at gøre det til en både krævende men også flot oplevelse, som mange ikke vil undvære.

Tilmelding på dagen
Langesøløbet har start kl. 10.30, og der er mulighed for at tilmelde sig indtil en halv time før starten.

For voksne er startgebyret 60 kroner og for børn til med 14 år 35 kroner. Ved tilmelding af en gruppe på min. 10 deltagere er der en rabat på 10 kroner, så startgebyret herved er henholdsvis 50 kroner for voksne og 25 kroner for børn til og med 14 år.

Et ægte motionsløb
Ved Langesøløbet fungerer tidtagningen med stempelure. Det er lige velset at løbe, gå eller smålunte de ca. 7,1 km rundt i skoven. Tag venner, familie og kolleger med i skoven. Det kan ikke gå værre, end at de får sig en god portion motion, sundhed og godt humør i den skønne skov, lyder det fra OGF Motion, som arrangerer Langesøløbet. 

Der er præmier til vinderne, kvinder, mænd samt piger og drenge til og med 14 år. Desuden er der mange lodtrækningspræmier.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk