Fra ørken til metropol med Jesper Olsen

Martin Bork, Admins billede

Der findes kun ét menneske i verden, som kan dokumentere at have løbet rundt om jorden. Det er ultraløber Jesper Kenn Olsen. Han har gjort det ikke én men hele to gange. Nu kommer han til Naturama og fortæller om sine oplevelser med kultur og natur gennem seks kontinenter på sin løbetur jorden rundt.

Fra Sahara til New York

Jesper har tilbagelagt mere end 50.000 km og slidt 72 løbesko op på de to ture rundt om jorden. Han har løbet gennem landsbyer og metropoler, over ørken til frodige savanner og med egne øjne set kontrasten fra de højteknologiske samfund til nomadelivet. Skridt for skridt har han oplevet store variationer i naturen, vejret og dyrelivet men også i kulturen og menneskets levevis. Jesper fortæller om de mange indtryk med sjove anekdoter, flotte billeder og video. Jesper Kenn Olsen har en kandidatgrad i statskundskab, men de seneste år har han levet af ultraløb. Han er forfatter til bogen "Jorden rundt i løb - 26.232 km, 2 år, 4 kontinenter".

Mød ultraløber Jesper Kenn Olsen

Torsdag d. 12. september kl. 19-21.30

Køb af billetter

Billetter koster 125 kr. pr. person inkl. kaffe og kage. Billetter reserveres på telefon 6221 0650 kl. 10-16. I kan også spise en lækker buffet i vores café inden foredraget. Prisen er 125 kr. pr. person eks. drikkevarer. Madbilletter skal bestilles senest 5. september på telefon 6221 0650.

 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Tim Hansens billede
  Min blog vil handle om de ting som sker omkring mig og i mit hoved. Både når jeg løber motionsløb men også når jeg træner runde om i Furesø Kommune.
 • Lynnes billede
  I am English, live in Denmark, a beginner runner, and have signed up to run my first marathon next year, Copenhagen Marathon!
 • Lasses billede
  LØst og fast om mine oplevelser med løb
 • MM
  MMs billede
  Jeg er en pige på 17 år, der egentlig startede med at løbe tilbage i 2007/2008 efter jeg havde deltaget i DHL-stafetten i 2007... Dengang løb jeg 5KM på 37.42, og jeg var pinligt berørt (selvom jeg...
 • Torben Jensens billede
  Jeg skal i gang med at træne til DHL Stafetten i Århus d. 17 August. Jeg er kommet til at melde mig til sammen med nogen kollegaer, så der er ingen vej uden om denne gang. Jeg er sikker på det også...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk