Fortræning til HCA Marathon

Martin Bork, Admins billede

Fortræning fra på søndag for alle, der skal være med i Odenses store løbsfest den 23. september

Som deltager i et halv- eller helmaratonløb uden at have forberedt sig seriøst er man dårligt stillet. Langt størsteparten af deltagerne i den 13. udgave af H.C. Andersen Marathon er da også i fuld gang med træningen frem mod løbet. Igen i år tilbyder H.C. Andersen Marathon ekstra service og hjælp i de sidste par måneder frem mod selve arrangementet i Odenses gader.

- Vi er rigtig glade for, at rigtig mange løbere bakker op omkring vores fællestræning, som er et godt tilbud til såvel begyndere som mere erfarne løbere. Vi organiserer fortræning for alle, der ønsker at stille op på enten halv- eller helmaraton fra på søndag den 22. juli, siger løbsdirektør Torben Simonsen. - Og bortset fra en enkelt undtagelse, som er den 2. september på grund af city-løb i Odense, er vi klar ved Ansgar Anlæg klokken 9. De enkelte træningsdistancer vil kunne ses på vores hjemmeside.

- Ved fællestræningen tilbyder vi erfaren assistance over de længere distancer, hvor rutinerede løbere vil sætte tempoet det meste af byen rundt på udvalgte dele af vores smukke maratonrute, siger Torben Simonsen, der oplyser, at træningen er gratis og for alle interesserede. - Vi tager hånd om hele den store flok af løbere, da vi deler op i mindre grupper, der så løber i et tempo mellem 4.30 og 6.30 pr. kilometer. Vi deler væske ud på udvalgte steder, og vi giver også gerne gode råd og tips undervejs i dette træningsforløb.

Fartholdere søges

Til fortræningen er der frivillige nok, som tager sig af at holde farten undervejs efter de aftaler, der indgås. Og til selve løbet vil H.C. Andersen Marathon som vanligt også gerne hjælpe deltagerne på vej. - Vi har aftaler med fartholdere i år, men vi efterlyser flere, der gerne vil hjælpe til. Specielt løbere, der vil assistere alle dem, der gerne vil under den attraktive 3-timers grænse, er efterspurgt, siger Torben Simonsen, der understreger, at to løber også kan dele distancen. - Kontakt os, så ser vi, hvad vi kan finde ud af, opfordrer Torben Simonsen.

H.C. Andersen Marathon afvikles på den næstsidste søndag i september. Arrangementet omfatter den klassiske maratondistance på 42,195 km, 1/2 maraton på 21,097 km for både mænd og kvinder i opdelte felter og Minimarathon over 4,2 km.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Anne Mettes billede
  For 2 år siden kunne jeg ikke løbe 2 km uden at holde flere gåpauser. Jeg tog en beslutning og er i fuld gang med at forbedre mig som løber. Det vil jeg forsøge at skrive lidt om på min blog. Vejen...
 • Brian Egebros billede
  jeg er 55 år, fik i april måned en blodprop. I juni begyndte jeg at løbe lidt, troede jeg skulle dø--den første uge løb jeg 1 km 3 x om ugen, den anden uge løb jeg 2 km 3 x om ugen, den 3 uge løb jeg...
 • Alexanders billede
  Min blog handler om løb og rejser
 • Peter Nielsens billede
  Jeg vil prøve om jeg kan skrive lidt om mine løb, og trænings pas her på siden, måske lidt om hvorda jeg har haft det under løbeturen - godt eller skidt. ;)
 • Hans Olesens billede
  Drop fitnesscenteret og løb en tur i naturen. Der er masser at se på, lige fra fugle til biller og blade og træer. Det giver dig en anden oplevelse end bare motion. Du bliver langt mere motiveret af...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15377:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk