Forrygende interesse for Kalkmineløb

Martin Bork, Admins billede

Tilmeldingen startede lørdag d. .1 dec. Kl. 8.00. Søndag var der allerede solgt over 800 startnumre, så arrangørrene regner ikke med at der går lang tid før flere af distancerne er udsolgte. Der er f.eks. under 70 startnumre tilbage på ¼ marathonruten. Løberne kommer fra hele landet men også løbere fra tyskland har fundet ind på tilmeldingssiden. Vestjysk BANK har lige gentegnet hovedsponsor aftalen med kalkmineløbet, og deres nye slogan ”det handler om vilje” går fint i tråd med at kalkmineløbet er et hårdt og specielt motionsløb. Kalkmineløbet 2013 afvikles Kr. himmelfartsdag d. 9. maj. Der er 5 forskellige distancer, lige fra børneløb og til 1/1 marathon.

Links

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lars Kudsks billede
  LØB, LØB OG ATTER LØB - HER ER MINE ERFARINGER, GLÆDER OG KAMPE MED AT LØBE ... MIT NÆSTE STORE MÅL ER AT BLIVE MIN SKADE KVIT OG KUNNE LØBE 5 KM UDEN SMERTER. JEG ER VED AT SKIFTE FRA AT VÆRE...
 • Løbemusens billede
  Følg mig på: www.lobemusen.wordpress.com
 • Jeanettes billede
  Min blok om løb.
 • Karoline Viums billede
  Jeg er en pige på blot 15 år, der elsker og løbe og har løbet 2 halvmarathon på ½ år. Jeg ser nu frem til en masse andre landistanceløb i danmarks natur.
 • Jonas Samulioniss billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om hvordan jeg stoppede med at ryge, samt hvordan rygestop har påvirket mit liv. Dagligt skriver jeg også på mit rygestop bloggen http://www.nicotine.dk. Du er mere end...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15316:

Jean Anborgs billede
Ny i seriøs løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk