Foråret er over os - I Formløbet nærmer sig

Martin Bork, Admins billede

En forholdsmæssig mild vinter og et hæderligt forårsvejr, har givet mange motionsløbere rig mulighed for at passe træningen ind til nu, hvor det er tid til at planlægge, hvilke motionsløb, der skal deltages i, hen over foråret.

I FORM Løbet er ikke kun for kvinder
I FORM Løbet, som har været afviklet i Odense siden 2007, skiftede navn fra I Form Kvindeløb efter arrangementet i 2013, til det nuværende, og samtidig blev arrangementet åbent for begge køn. Arrangementet afvikles i år søndag den 26. april i en forårsklædt Kongens Have i Odense. Løbet arrangeres lokalt af H.C. Andersen Marathon, der står bag en lang række løbeevents på Fyn.

NYHED
Ved dette års arrangement tilbydes der en ny distance på 14 km. En distance som er velegnet som testløb for de mange deltagere, der er i gang med at gøre sig klar til f.eks. Lillebælt ½ Marathon 14 dage senere.

Der forventes samlet 2.000 deltagere til start, som der kræses for på mange måder ved arrangementet.

Lækker specialdesignet T-shirt fra Newline, smart goodie-back med en lang række produkter og magasiner, et hav af lodtrækningspræmier og spurtpræmier for over kr. 200.000 samt ikke mindst igen i år en lækker picnictaske, til de deltagere, der kan finde sammen om at stille et hold på 4 deltagere, der efter løbet kan slutte af med en picnic i det grønne. Et hold på 4 behøver ikke at deltage på samme distance.

Ruten
Der løbes på en trafikfri rute gennem Odenses gader samt på å-stien langs Odense Å. Fra arrangørside mener vi, at ruterne kandiderer til titlen ”en af de smukkeste løbsruter” i Danmark. Ruterne er på 5, 10 og 14 kilometer. På 5 kilometer distancen kan gående også deltage.

På ruteforløbet fra Kongens Have passeres Odense teater, der løbes gennem Odense midtby til Ansgar Anlæg med Ansgar Kirke. Videre forbi Odense Kaserne og videre ad stierne langs Odense Å. 10 km og 14 km-løberne drejer til højre i Å-dalen, krydser Odense Å og fortsætter ad å-stien gennem Odense Zoo og videre til Skovsøen. Her løber 14 km-deltagerne videre mod Den fynske Landsby og løber 4 km i Hunderupskoven, inden der igen er samløb med 10 km-deltagerne. Der løbes ad Langelinie tilbage ad å-stien til ruten igen løber sammen med 5 km-løberne og alle fortsætter langs Odense Å til Kunstbygningen Filosoffen, Fisketrappen og Havhesten. Igen gennem city til Asylgade hvorfra der løbes til Nørregade og videre forbi Odense Slot, før man igen er tilbage i de flotte grønne omgivelser i Kongens Have.
Og ruten er åben, selv om der er et stort gravearbejde i gang på Å-stien ved Tietgens Allé. På løbsdagen er der etableret fuld gennemløb!

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk