Forår og FRBC stafet

Martin Bork, Admins billede

Søndermarken på Frederiksberg ligger igen i år græs og stier til Danmarks hyggeligste stafetløb.

FRBC Stafetten afholdes tirsdag den 8. maj med start kl. 18.00 og det bliver en rigtig festlig dag. Her vil hold af 4 personer hver tilbageligge 4 km. i den skønne og kuperede have og efterfølgende nyde den medfølgende picnicpose. Men inden løbet skydes i gang, er der fælles opvarmning og sjove aktiviteter for børnene. Så kom i god tid og få en vidunderlig dag i Søndermarken med din familie, venner eller kolleger.

FRBC stafetten er nemlig også for firmaer! Faktisk var næsten halvdelen af sidste års hold, firmahold. Løbet i Søndermarken er bare rigtig hyggeligt og et godt sted at komme lidt tættere på sine kolleger, samtidig med man får dyrket motion og har det sjovt. Så der er ingen undskyldning, hank op i kollegerne og find løbeskoene frem og tilmeld jer.

Find alle praktiske oplysninger om FRBC Stafetten på www.frbc-stafetten.dk hvor man også tilmelder sig. Det koster 412,- for et voksen hold med 4 personer og 312,- for børne hold, til og med 12 år. Med i prisen er en lækker picnicpose med sandwich, frugt og drikke til hele holdet. Sidste tilmeldingsfrist er den 7. maj.

 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Hans Olesens billede
  Drop fitnesscenteret og løb en tur i naturen. Der er masser at se på, lige fra fugle til biller og blade og træer. Det giver dig en anden oplevelse end bare motion. Du bliver langt mere motiveret af...
 • Michaels billede
  Her kan I følge mine løbeoplevelser. Jeg håber på at kunne inspirere med mine indlæg. I vil høre om op- og nedture og forhåbentlig fremgang. Jeg håber på at løbe mit 9 marathon i år.
 • Lars Olesens billede
  Jeg skriver om løbetræning. Jeg vil dele nyttig viden om løb til 5 km, 10 km, halvmaraton og maraton. Hvordan vælger du et effektivt løbeprogram. Lær om pulstræning, intervalløb og intervaltræning.
 • Mullen1s billede
  undskyldningerne er mange :-(
 • Henrik Lund Jensens billede
  Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15377:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk