FirmaStafetten kan blive et hit

Martin Bork, Admins billede

Det klassiske, traditionsrige H.C. Andersen Marathon skydes i gang søndag den 4. oktober. Det store byløb kan i dette års udgave fejre et lille jubilæum. I fjor var det 15. gang, der blev afviklet maratonløb gennem byens gader. I denne udgave af løbet er der 10-års fest for de kvindelige 1/2 maratonløbere. Men også nye tiltag er kommet til i år.

I H.C. Andersen Marathon´s 16. udgave er der indlagt et særligt stafetløb. - Vi arrangerer løb for firmaer, der hver stiller med fire deltagere, som skal dele distancen over de 42 km, siger Torben Simonsen. - Løberne skal tilbagelægge 10 km, 11 km, 9 km og 12 km på skift på den 21 km lange rundstrækning. Vi er inspireret af danske stafetløb og andre maratonløb i udlandet, der har lignende løbe-events på tapetet. Og, vi tror på, at stafetten vil være med til at gøre H.C. Andersen Marathon til et endnu mere attraktivt løb, hvor alle kan være en del af festen. FirmaStafetten er et rigtig godt tilbud til virksomheder og firmaer, der både ønsker være aktive på dagen og som ønsker at profilere sig gennem deltagelsen i løbet. Vi noterer os med glæde, at et verdensfirma som Hempel har meldt sig til med 17 hold med løbere fra 10 nationer. Det er med til at øge H.C. Andersen Marathons internationale profil.

Attraktivt kvinde 1/2 maraton

I dette års H.C. Andersen Marathon er der samtidig 10-års fest for de kvindelige 1/2 maratonløbere. - Gennem årene har vi budt på en række tiltag og nyskabelser omkring vores løb. Kvindernes løb på 21,1 km har vist sig at være en af de absolut bedste fornyelser, siger løbsdirektør Torben Simonsen. - Vi var ved premieren tilbage i 2006 Europas eneste løb i denne kategori, og vi er fortsat er blandt de største i verden. Det er noget helt specielt at tænke på, at vi har haft op mod 8.000 kvindelige deltagere ude på ruterne fra klokken 9 om morgenstunden. 21 km-løbet for kvinder er et vældig godt tilbud for de mange, der vil prøve at løbe længere end 5- og 10 km løb, og samtidig for de løbere, der ønsker at forberede sig til den klassiske maratondistance.

Også mesterskaber

Løbsdirektøren kan også notere et jubilæum omkring DM-status: - Vi har for 10. gang indlagte danske mesterskaber i alle aldersgrupper her i Odense. Det giver vores løb en særlig status på nationalt plan, og det er altid en fornøjelse af se de bedste danske løbere dyste med en række af vores lokale deltagere. Sammen med det stærke elitefelt giver kampen om DM-medaljer H.C. Andersen Marathon en ekstra dimension, siger løbsdirektør Torben Simonsen.

H.C. Andersen Marathon afvikles i år på den første søndag i oktober. Arrangementet omfatter den klassiske maratondistance på 42,195 km, 1/2 Marathon på 21,097 km for kvinder, 1/2 Marathon for mænd, FirmaStafet (4 deltagere på hvert hold) og MiniMarathon for børn/unge op til og med 17 år over 4,2 km.

Der arrangeres fortsat gratis fortræning til H.C. Andersen Marathon og Halvmarathon for alle interesserede. Det foregår hver søndag klokken 9 fra Ansgar Anlæg

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15321:

Rasmus Jensens billede
Jeg har løbet to halvmaraton, og vil gerne prøve kræfter med maraton.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk