Find din indre POWER LADY!

Martin Bork, Admins billede

Er du en god løber, som ligger på 23-30 minutter på en 5 km? Kunne du tænke dig at slå et par minutter af dine tider? Er du frisk på hård træning? Kender du HIIT? Og har du lyst til intervaller, løbetekniktræning, bakkeløb og fartleg? Du får tjekket din løbestil, får pulsen op - og laver styrke- og coretræning!

20 x træning på torsdage klokken 17 og lørdage klokken 10 i ti uger fra uge 10 + et par ekstra træninger........

Personlige træningsprogrammer, foredrag om træning og løbeskader

Løbejakke fra Fit4Run & værdibevis til Fit4Run på 500 kroner

Startnummer til I Form Løbet i Odense den 26. april 5 eller 10 km


Pris: 2.750 kroner

Maksimum: 15 deltagere       
Personlig træner Henrik Lund Jensen. Se www.henriklundjensen.dk

 

Infomøder: Torsdag den 19. februar kl. 19.30 i Odense Squash Club, Sønder Boulevard 17 &

                   Torsdag den 26. februar kl.  19.30 i Odense Squash Club, Sønder Boulevard 17

                                      Tilmelding på 20292815 eller hlund@dsa-net.dk

"Til træning udviser Henrik altid stort engagement, og han er godt forberedt til at give en god gang varieret træning fra gang til gang. Henrik coachede os med sin store viden og erfaring og varieret løbetræning såsom bakker, intervaller, trapper, let løb, tempo mv. samt øvelser til styrketræning for at opnå større stabilitet i vores løb. Det lykkedes til fulde, og jeg realiserede allerede i min første halvmaraton mit mål og kom under 2 timer...."     Susanne Nielsen 42K-løber

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • priyankas billede
  jeg vil her på bloggen skrive om mine oplevelser med løb. Jeg startede mandag den 4-10-2010 med min første træningsdag, jeg løber efter iforms program.
 • Magnus123s billede
  I denne blog vil jeg bare gerne have nogle gode råd omkring løbetræning og hvordan jeg kan bibeholde motivationen!
 • Hanne Eriksens billede
  Om hverdagsmotion & træningsambition
 • RA
  RAs billede
  Løbshistorik og beretninger fra forskellige løb
 • Schaarups billede
  Bloggen skal være min ventil, hvor jeg kan få luftet alle de mærkelige tanker og planer der opstår når jeg engang begynder at løbe rigtigt igen .... :_)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15128:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk