Farø Broløb 2015 – Danmarks smukkeste broløb

Martin Bork, Admins billede

Efter at næsten 4000 deltagere gjorde det første Farø Broløb i 2013 til en stor succes, er Guldborgsund og Vordingborg Kommuner nu klar med et nyt broløb i 2015.
Broløbet - som er Danmarks smukkeste - afvikles lørdag den 5. september, og denne gang er der også marathon på programmet, lige som man kan deltage på cykel og rulleskøjter.

Igen i 2015 får løbere fra ind- og udland mulighed for at deltage i Farø Broløb - et af Danmarks smukkeste løb, og et af de få løb i Danmark, hvor ruten går over en eller flere af Danmarks større broer – og denne gang er der også mulighed for at deltage på cykel og rulleskøjter.

Farø Broløb 2015 afvikles lørdag den 5. september og er, som det første løb i 2013, et samarbejde mellem Guldborgsund og Vordingborg Kommuner, og med løbeklubben Sparta som tæt sparringspartner.

”Det er dejligt at vi kan samarbejde på tværs af kommunegrænserne og dermed få et løb som dette op af stå. Ved sidste løb, var der et stort ønske om også at kunne deltage på cykel og rulleskøjter, så det er blevet muligt denne gang.” siger chef for Fritid i Guldborgsund Kommune Klaus Lykkebæk.

Det vil være muligt at deltage på en af de fire løberuter, marathon, halvmarathon, 10 km eller 5 km. Marathonruten starter og slutter i Nørre Alslev, og løberne vil undervejs komme over Storstrømsbroen og Farø broerne. Halvmarathonruten starter i Vordingborg og slutter i Nørre Alslev, og går over Farø broerne. 10 km ruten starter på Farø, går over Farø højbroen og slutter i Nørre Alslev. Mens 5 km ruten starter og slutter i Nørre Alslev, og vil være en hyggelig tur i lokalområdet.

Som noget nyt er der også to cykelruter med tidtagning på henholdsvis 50 km og 100 km. De to ruter starter og slutter i Nørre Alslev, og deltagerne vil undervejs komme over Storstømsbroen og Farø broerne. Det er også muligt at cykle en hyggetur på 65 km, som starter og slutter i Vordingborg. På denne tur vil man komme over Farø broerne, komme ud og sejle med færge fra Stubbekøbing til Bogø og cykle tilbage til Vordingborg via møn.

Skaterruten følger halvmaraton ruten, fra Vordingborg til Nørre Alslev via Farø broerne.

Både Nørre Alslev og Slotstorvet i Vordingborg vil være i feststemning, og der vil begge steder være underholdning og aktiviteter for børn og voksne.

 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15321:

Rasmus Jensens billede
Jeg har løbet to halvmaraton, og vil gerne prøve kræfter med maraton.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk