Fang påskeharen ved Engsøen og vind

Martin Bork, Admins billede

Påskemandag går det løs på en af århusianernes mest populære løberuter: Egå Engsø Rundt. Løbet har hurtigt udviklet sig til en familietradition med omkring 500 deltagere. I år har børnene en ekstra grund til at spæne rundt om søen: 100 dejlige påskeæg er på højkant til de 100 første børn, som krydser målstregen.

“Flere familier begynder at tage på løbeudflugt sammen, og vi vil gerne skabe en god stemning om Egå Engsø Rundt. Mange børn får en sjov oplevelse ud af et motionsløb - og mon ikke et påskeæg kan få børnene til at skrue op for tempoet, så de let overhaler mor og far,” mener Kåre Kildall Rysgaard, Aarhus Fremad Atletik.

Ud over børn plejer Egå Engsø Rundt også at tiltrække flere hundrede hurtigløbere. Den flade rute er oplagt til personlige rekorder, og sidste år blev en af Danmarks hurtigste 5 km banket af rundt om søen. Andreas Bueno fra Aarhus 1900 løb imponerende 14.31 rundt om søen. Gitte Karlshøj har i øvrigt vundet løbet hvert år, siden det blev etableret i 2008. Lykkedes det i år at gentage bedriften, er hun fem-dobbelt mester på distancen. Aarhus Fremad Atletik, løbeklubben ved Riis Skov arrangerer påskeløbet. Tilmelding på aarhusfremad.com frem til skærtorsdag. Derefter er det muligt at eftertilmelde sig på selve dagen mod et gebyr på 20 kroner.

 

Gratis pressefotos på aarhusfremad.com efter løbet

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Danni Callesens billede
  Jeg løber Jylland rundt for Julemærkehjemmene i september 2011. Turen går langs kysten og er på 1000 km. Følg mig her på bloggen.
 • Rasmuss billede
  Hej med jer. Jeg vil super gerne løbe BERLIN Marathon her i 2013, men har ikke et startnummer. Hvis du har et nummer du vil sælge, må du gerne tænke på mig
 • priyankas billede
  jeg vil her på bloggen skrive om mine oplevelser med løb. Jeg startede mandag den 4-10-2010 med min første træningsdag, jeg løber efter iforms program.
 • Lone1967s billede
  Kan jeg blive marathonløber - har jeg evnen, tiden og modet? Dette er min blog om at blive marathonløber inden 15/10 2012 (12 måneder)
 • Magnus123s billede
  I denne blog vil jeg bare gerne have nogle gode råd omkring løbetræning og hvordan jeg kan bibeholde motivationen!

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15316:

Jean Anborgs billede
Ny i seriøs løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk