Første hjerteløb i Odense

Martin Bork, Admins billede

H.C. Andersen Marathon som i ni år har afvikles I FORM Løbet sammen med magasinet af samme navn, præsenterer på søndag den 26. oktober et nyt arrangement i samarbejdede med livsstilsmagasinet I Form.

HJERTELØBET afvikles fra Bækholmskolen og tilbyder distancer på 2,5 km, 5 km og 10 km.

Forventningerne til deltagerantallet var sat til 500. Disse pladser var hurtigt udsolgt. Efterfølgende er det lykkedes for arrangøren at skaffe materialer til yderligere 100 deltagere – lækre halsedisser. Disse pladser er også solgt, så HJERTELØBETS første optræden i Odense, bliver med den røde lampe tændt for alt udsolgt.

Der løbes på spændende ruter med udgangspunkt fra Bækholmskolen, bl.a. gennem den efterårsklædte Kohaveskov og på det meget fine stisystem i området.  

HJERTELØBET har bl.a. til formål at samle penge ind til Hjerteforeningen, og efter løbet vil organisationen modtage en check på kr. 15.000, da 25 kr. af tilmeldingsgebyret går ubeskåret til foreningen.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Ole Stougaards billede
  Blogger om træning og løbeteknik - især Poserunning
 • Rasmuss billede
  Hej med jer. Jeg vil super gerne løbe BERLIN Marathon her i 2013, men har ikke et startnummer. Hvis du har et nummer du vil sælge, må du gerne tænke på mig
 • Frederikkes billede
  Total nybegynder. Efter mange halvhjertet forsøg, håber jeg at dette forsøg virkelig kan få mig i gang og ind i en rutine. Vil starte ud med Begynderprogrammet.
 • Mads Ladefoged Loldrups billede
  Nu skal jeg i bedre form. Synes jeg har taget alt for meget på. Så i denne blog vil man kunne følge min optræning til Skjern Å Running Challenge den 30. april, hvor jeg har tilmeldt mig 8,2 km. Så...
 • Emils billede
  Dette er en blog omkring løb og i særdeleshed omkring udstyr. Der vil komme gode råd til valg af udstyr, samt gode råd til forbedringer af dit løb. Håber i vil læse med :)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15350:

David Kuntz Etzerodts billede
Frisk fyr, på 40 +år, som må erkende løb er det der fungere bedst som sportsgren for mig. Elsker...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk