Få tid til motion ved at optimere arbejdspladsen

Martin Bork, Admins billede

For at få maksimal fritid i hverdagen, er man nødt til at optimere sine arbejdsprocesser. Det kan IT-systemer hjælpe til, der giver overskud i hverdagen, til at løbe de ekstra kilometer.

Hvor finder man det ekstra overskud i hverdagen, til at få snøret løbeskoene og komme ud på landevejen? Det spørgsmål stiller mange danskere nok sig selv. I kampen mod de ekstra kilo kæmper særligt overskuddet og viljen mod lysten til at hoppe i løbeskoene og komme afsted.

Der er mange råd til, hvordan man opnår øget overskud og energi i hverdagen, og mange af disse er livsstilspørgsmål, som rygestop, fødevareindtag og søvnvaner. Men til trods for, at disse ting giver mere energi og overskud i hverdagen, så hjælper de stadig ikke på det klassiske problem, at der ikke er timer nok i døgnet til at nå alt det, vi gerne vil nå.

Det kan man til gengæld opnå ved at optimere sin arbejdsplads. Der er flere måder at optimere sin arbejdsrutiner på, alt efter hvilken roller man har på arbejdsmarkedet. En af de ting, der for mange kan give ekstra tid i hverdagen ikke bare for en selv, men samtidig også sine medarbejdere, er ved at overdrage nogle af arbejdsopgaverne til IT-systemer som Microsoft Dynamics 365. Dynamics 365 er en række af programmer i en samlet pakke, der giver en øget fleksibilitet i hverdagen. 

Den oplevelse har de blandt andet hos onlinevirksomheden Abakion.dk. Hos Abakion.dk stoler de på, at deres medarbejdere i højere grad selv kan styre deres arbejdstider, for altså at opnå mere tid og energi i hverdagen, og på de rigtige tidspunkter. Motion har en stor værdi for mange mennesker, og glade medarbejdere leverer også bedre arbejdskraft i sidste ende.

Fordelen ved at benytte sig af IT-systemer som Dynamics 365 er også, at man får samlet nogle ressourcer og opgaver, så ens medarbejdere kan fokusere andetsteds, og til tider have en mere fleksibel arbejdsgang. Dynamics 365 tilbyder alt fra lagerstyring til registrering af kunders gøren og laden, og samler mange manuelle opgaver der ville tage lang tid, i en platform, hvor det hele bliver meget nemmere og mere overskueligt.

Men der er mange måder at få øget overskud i hverdagen på. For rigtig mange kræver det måske bare de ekstra timer som ændrede arbejdsvilkår kan give, og for andre skal der mere til. Der er mange måder at få mere energi på, og det handler om at finde ud af, hvor meget man selv har brug for. For nogen virker det godt at klare løbeturen inden familien står op, og gå på arbejde med ro i sindet og god samvittighed, mens andre har brug for den ekstra søvn, og hellere vil klare løbeturen lige inden sengetid. Der er altså ikke noget endegyldigt facit på, hvordan man får mest mulig energi, men der er massere af bud på det, nogle af dem kan du blandt andet læse her.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk