Få styr på Copenhagen Marathon med ny App

Martin Bork, Admins billede

Nu kan du downloade den officielle Nykredit Copenhagen Marathon 2012 app til din iPhone. App’en indeholder alt, hvad du har behov for at vide i dagene inden, under og efter løbet, uanset om du er deltager, tilskuer eller presse.

Som deltager finder du blandt andet praktisk information om løbet, programmet og Marathon Expo’en, og du har adgang til interaktivt rutekort og live resultater. Er du derimod med på sidelinjen som tilskuer, kan du følge venner, familiemedlemmer og andre favoritter ude på ruten via app’ens live tracking funktion. Du kan også få løbende nyhedsopdateringer og resultater og finde en café eller et hot spot i nærheden af dig.

App'ens funktioner

• Interaktivt rutekort med placering af kilometermærker, mellemtider, væskedepoter,
officielle hot spots, caféer* og dine favoritter
• Live tracking af dine udvalgte favoritløbere, venner og familiemedlemmer
• Live resultatvisning med mellemtider
• Live videostreaming af løbet fra kl. 8.30
• Offline rutekort
• Nyheder før, under og efter løbet
• Praktisk info til deltagere, tilskuere og presse
• Program for løbsdagen og Marathon Expo’en
• Dansk og engelsk version (afhængigt af telefonens sprogindstillinger)

*Kun cafeer, der officielt samarbejder med Nykredit Copenhagen Marathon, og som i den forbindelse har et eller flere særlige tilbud eller tiltag, vises på kortet.

Live tracking

Du kan tilføje op til 15 løbere til din egen favoritliste. Du tilføjer en løber under ‘Live resultater’ i app’ens hovedmenu. Find din løber ved at søge på løberens navn, startnummer eller firma/klub, og vælg handlingen ’tilføj til favoritter’ – nu følger du din løber på det interaktive kort. Vælger du handlingen ‘vis på kort’, får du straks vist løberens placering på kortet. Ud over dine egne favoritter vises der på kortet også det førende kvindelige og det førende mandlige felt.

Resultater

Dine favoritters position på det interaktive kort estimeres på baggrund af løberens mellemtider. Fordi positionen er et estimat, kan nøjagtigheden variere. Af samme grund fremgår det heller ikke, hvis en løber udgår undervejs.

Fra løberne har passeret den første mellemtid, kan de følges via den live resultatvisning. Søg på den løber, du ønsker at se resultater for. Så får du adgang til løberens profil, hvor du kan se, hvor langt personen har tilbagelagt, brutto- og nettotid, hastighed samt mellemtider.

Under Top mænd kan du se resultatliste for de 100 førende mænd, og under Top kvinder ligeledes for de 100 førende kvinder.

 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15316:

Jean Anborgs billede
Ny i seriøs løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk