Få løbetips fra nogle en af verdens bedste ultraløbere

Martin Bork, Admins billede

Sæsonen for både danske og international ultraløb er i fuld gang med The North Face Ultra-Trail Du Mont Blanc i slutningen af august som et af sæsonen vigtigste og største løb.

En af de atleter der deltager i blandt The North Face Ultra-Trail Du Mont Blanc er franskmanden SebastienChaigneau. Henover sæsonen giver Sebastien Chaigneau i små videoer gode råd til ultraløb, som du kan bruge hvad enten du er motionist eller eliteløber. I den seneste episode handler det om forårstræningen.

I videoen følger man Sebastien Chaigneau på besøg hos teamkollegaenJez Bragg (UK) idet sydvestlige England. De udforsker de smukke træningsområder langs kysten og Jez giver dig et indblik i hans liv som en del af The North Face Ultra Running Team Begge atleter drøfter desuden, hvordan man træner effektivt i forårssæsonen og taler om vigtigheden af at spise rigtigt i forbindelse med træningen.

 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Anne Mettes billede
  For 2 år siden kunne jeg ikke løbe 2 km uden at holde flere gåpauser. Jeg tog en beslutning og er i fuld gang med at forbedre mig som løber. Det vil jeg forsøge at skrive lidt om på min blog. Vejen...
 • Jyt's billede
  Det kan jeg så ikke . . . .men jeg kan løbe 100 meter :-) … og det er da en start
 • Torben Jensens billede
  Jeg skal i gang med at træne til DHL Stafetten i Århus d. 17 August. Jeg er kommet til at melde mig til sammen med nogen kollegaer, så der er ingen vej uden om denne gang. Jeg er sikker på det også...
 • Trine Rings billede
  Jeg vil primært blogge om mine løbeoplevelser, og måske brokke mig en smule :-)
 • sukils billede
  Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15644:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up