Eventyrløbet i Odense testet som Danmarks bedste løb 2009

Martin Bork, Admins billede

TestTeamet, som er tilknyttet websitet Motionsløb, har testet 32 løb i 2009. Blandt mange store og populære løb er Eventyrløbet på Fyn testet som det bedste løb i 2009. Eventyrløbet har som det eneste løb i 2009 fået fem løbesko ud af fem mulige i samtlige kriterier, der måles på. Alt før, under og efter løbet fungerede optimalt og professionelt.

Testløber Cecilia Arendal skriver i sin konklusion om løbet: ”Jeg har kun ros til løbet. Jeg har intet, selv med meget kritiske øjne, kunnet finde at sætte fingeren på…”.

Løbsleder Bent Iversen, Eventyrløbet er glad og stolt over kåringen: ”Vi er glade for, at det er lykkedes for os at skabe et godt og populært løb for såvel motions- som eliteløbere. Kåringen er et skulderklap til alle de frivillige, som står bag et så stort arrangement som Eventyrløbet er blevet”, lyder det fra Bent Iversen.

Eventyrløbet er med 22.000 tilmeldte landets største motionsløb. Løbet har de sidste otte år i træk meldt alt udsolgt inden løbsdagen.
Eventyrløbet er i 2010 også arrangør af: Intersport Odense Cityløb, det tidligere FAXE KONDI LØBET, Kvindeløbet Odense og Schou Troldeløbet. Se nærmere på www.ogf.dk

TestTeamet tester og anmelder endnu flere løb i 2010. ”Det er vores plan at testløbene i 2010 bliver en god blanding af nye og tidligere testede løb med en overvægt af nye” – siger Martin Bork fra websitet Motionsløb og tilføjer at det første løb, der testes i 2010 er Kalundborg Vintermarathon den 10. januar.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mytans billede
  Efter min ringe overbevisning er 5 km distancen en lidt overset distance. De 5 km. opfattes tit som en distance for begyndere, børn eller som et springbræt/træning til længere distancer. På diverse...
 • Niels Danielsens billede
  Nu nærmere tiden sig, til det flotte løb i Broager. Vi har samlet knap 40 løbere fra Snejbjerg Motion, og vi får en fantastisk dag, med løb, og efterfølgende middag på Gråsten Slotskro.
 • Tonnys billede
  Vil prøve at skrive mine tanker om det at løbe, og ikke mindst det et lette den dertil indrettede. og komme ud af døren.
 • Per Brøllings billede
  En Blog om Ultraløb. Om glæder og skuffelser ved at være ultraløber Om store og små oplevelser som ultraløber
 • Mathiass billede
  Efter at have trænet de sidste 5 måneder i fitness-studio er jeg lige begyndt med at løbe ude i skoven. Målet er at løbe regelmæssigt og muligvis deltage i nogle løb i løbet af sommeren. Halvmaraton...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14709:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk