Eventyrløbet i Odense testet som Danmarks bedste løb 2009

Martin Bork, Admins billede

TestTeamet, som er tilknyttet websitet Motionsløb, har testet 32 løb i 2009. Blandt mange store og populære løb er Eventyrløbet på Fyn testet som det bedste løb i 2009. Eventyrløbet har som det eneste løb i 2009 fået fem løbesko ud af fem mulige i samtlige kriterier, der måles på. Alt før, under og efter løbet fungerede optimalt og professionelt.

Testløber Cecilia Arendal skriver i sin konklusion om løbet: ”Jeg har kun ros til løbet. Jeg har intet, selv med meget kritiske øjne, kunnet finde at sætte fingeren på…”.

Løbsleder Bent Iversen, Eventyrløbet er glad og stolt over kåringen: ”Vi er glade for, at det er lykkedes for os at skabe et godt og populært løb for såvel motions- som eliteløbere. Kåringen er et skulderklap til alle de frivillige, som står bag et så stort arrangement som Eventyrløbet er blevet”, lyder det fra Bent Iversen.

Eventyrløbet er med 22.000 tilmeldte landets største motionsløb. Løbet har de sidste otte år i træk meldt alt udsolgt inden løbsdagen.
Eventyrløbet er i 2010 også arrangør af: Intersport Odense Cityløb, det tidligere FAXE KONDI LØBET, Kvindeløbet Odense og Schou Troldeløbet. Se nærmere på www.ogf.dk

TestTeamet tester og anmelder endnu flere løb i 2010. ”Det er vores plan at testløbene i 2010 bliver en god blanding af nye og tidligere testede løb med en overvægt af nye” – siger Martin Bork fra websitet Motionsløb og tilføjer at det første løb, der testes i 2010 er Kalundborg Vintermarathon den 10. januar.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Alex NIelsens billede
  Hej Jeg har oprettet et løb nr. 2 ?
 • Anette Lund Madsens billede
  Nyheder om løb indsamlet og bearbejdet af Anette Lund Madsen
 • Maibritt Skovgaard Rodam Sørenens billede
  Bloggen giver et indblik i de forskellige løb jeg deltager i, billeder fra træningsture og meget andet. Næste mål er 100 km til april. Alt besøg er værdsat:)
 • Fabiola Christensens billede
  De første 5 km idag til Friløbet var hurtigt overstået. Desværre fik jeg sidestik og var nød til at holde en lille pause som tog min tid fra mig :-( Det var en fantastisk løbetur, dejligt vejr og...
 • Anne Mettes billede
  For 2 år siden kunne jeg ikke løbe 2 km uden at holde flere gåpauser. Jeg tog en beslutning og er i fuld gang med at forbedre mig som løber. Det vil jeg forsøge at skrive lidt om på min blog. Vejen...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14415:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Vista Jaybird

HAJ Marathon

Bliv medlem af løberne.dk