Eventyrløbet i Odense testet som Danmarks bedste løb 2009

Martin Bork, Admins billede

TestTeamet, som er tilknyttet websitet Motionsløb, har testet 32 løb i 2009. Blandt mange store og populære løb er Eventyrløbet på Fyn testet som det bedste løb i 2009. Eventyrløbet har som det eneste løb i 2009 fået fem løbesko ud af fem mulige i samtlige kriterier, der måles på. Alt før, under og efter løbet fungerede optimalt og professionelt.

Testløber Cecilia Arendal skriver i sin konklusion om løbet: ”Jeg har kun ros til løbet. Jeg har intet, selv med meget kritiske øjne, kunnet finde at sætte fingeren på…”.

Løbsleder Bent Iversen, Eventyrløbet er glad og stolt over kåringen: ”Vi er glade for, at det er lykkedes for os at skabe et godt og populært løb for såvel motions- som eliteløbere. Kåringen er et skulderklap til alle de frivillige, som står bag et så stort arrangement som Eventyrløbet er blevet”, lyder det fra Bent Iversen.

Eventyrløbet er med 22.000 tilmeldte landets største motionsløb. Løbet har de sidste otte år i træk meldt alt udsolgt inden løbsdagen.
Eventyrløbet er i 2010 også arrangør af: Intersport Odense Cityløb, det tidligere FAXE KONDI LØBET, Kvindeløbet Odense og Schou Troldeløbet. Se nærmere på www.ogf.dk

TestTeamet tester og anmelder endnu flere løb i 2010. ”Det er vores plan at testløbene i 2010 bliver en god blanding af nye og tidligere testede løb med en overvægt af nye” – siger Martin Bork fra websitet Motionsløb og tilføjer at det første løb, der testes i 2010 er Kalundborg Vintermarathon den 10. januar.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Janni Henningsens billede
  Jeg er desværre skadet i knæen om kommer ikke ud at løbe d. 05.05.2012 Nogen der vil købe denne billet til 200kr. normalpris 380kr. Der er en dame t-shirt med i størrelse small. Den kan måske byttes...
 • Henrik Lund Jensens billede
  Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.
 • Chan1317s billede
  Gardening, landscaping
 • Tinas billede
  Min egen blog om mit forløb....
 • nivass billede
  Mobile Sales Force Automation (mSFA) is a mobile solution, easy to use tool for all your sales opportunities. Enquiries from all channels (direct, website, field sales, phone calls emails and...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15347:

Marzenas billede
Jeg hedder Marzena fra 2 år siden startede jeg at løbe… Nu min højste distance 52km Hver weekend...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk