Etape-Marathon på Fyn: 5 etaper - 5 kommuner

Martin Bork, Admins billede

Løb et maratonløb i små bidder. Sådan kan konceptet også beskrives omkring en af Fyns nye løbsklassikere - Stiftens Etape MARATHON.

På søndag den 4. november lægges der ud med 1. etape, som har start og mål ved Klostermarkhallen i Odense SV. Etapen er på 8 kilometer, så der er plads til såvel den meget aktive motionsløber som til hyggeløberen, der vil have en flot og afvekslende træningstur gennem den odenseanske å-dal.

Etapen i Odense Kommune efterfølges af 4 kommende etaper i kommunerne: Faaborg-Midtfyn, Assens, Nordfyn og Nyborg - i nævnte rækkefølge.

2. etape afvikles i Faaborg den 2. december fra Faaborg Hallerne.

Efter de første to etaper holdes der pause indtil det nye år, hvor der løbes i januar i Assens Kommune og i marts i Nordfyns Kommune og Nyborg Kommune.

I Stiftens Etape MARATHON, kan du deltage i alle 5 etaper og efter gennemførelse af disse have løbet et maratonløb – 42,195 kilometer. Men, du har også mulighed for at deltage i en enkelt etape, hvis du ikke har mulighed for at deltage hver gang. Efter hver etape kåres der en vinder i såvel dame- som herreklassen samt en ungdomsløber af hvert køn. Desuden laves der en samlende resultatliste for alle etaper med kåring af vinderne ved 5. og sidste etape.

Stiftens Etape MARATHON afvikles af H.C. Andersen Marathon i samarbejde med de fem nævnte kommuner, en række sponsorer samt lokale idrætsklubber. I Odense er det Fjordager Motion, der står som afvikler. De øvrige klubber der deltager er Faaborg Ski & Motion, Brylle GF, Bogenseløberne og NG&IF.

Vintertræning

De 5 etapeløb kan være med til at du kan holde motivationen til løbetræningi de mørke vintermåneder frem mod forårets kommen, hvor der igen bliver mange andre spændende motionsløb at deltage i.

Stiftens Etape MARATHON er for hele familien

Med fordelingen af kilometerne 8 – 8 – 8 – 8,195 og 10, er det distancer, som hele familien kan deltage i, på de 5 etaper, der samlet udgør maratonløbet.

Er du endnu ikke tilmeldt, kan det ske via arrangementets web-site frem til fredag kl. 12. Herefter er tilmelding mulig på løbsdagen i Klostermarkhallen.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • shelles billede
  Jeg har taget det store spring og meldt mig til Berlin halv marathon til april 2012. Jeg løber nu ca 7 km 3 gange om ugen og har været oppe og løbe 12 en gang....Samtidig med mit løberi, har jeg...
 • Gitte Larsens billede
  Jeg giver ikke op. Jeg justerer blot målet.
 • sukils billede
  Et stort ønske om at, overskride mentale grænser. At udfordre mig selv fysisk med ultraløb for at høste frugterne for enden af regnbuen. Læs med, og opleve sjælsomme løb, der forandre mig som...
 • Brian dollerups billede
  gode råd om North Beach marathon til den 30 juni.
 • Christian Solholms billede
  Lidt ligesom at man skal holde sig selv i ørene og disciplinen i top. Så er det lidt det samme, når det kommer til at drive virksomhed. Skal man være selvstændig eller iværksætter, skal disciplinen...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15323:

Jasmin rasmussens billede
Jeg er en meget aktiv pige, som elsker at løbe og lave gymnastik og dans. Sidsteplads læb jeg et...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk