Etape-Marathon på Fyn: 5 etaper - 5 kommuner

Martin Bork, Admins billede

Løb et maratonløb i små bidder. Sådan kan konceptet også beskrives omkring en af Fyns nye løbsklassikere - Stiftens Etape MARATHON.

På søndag den 4. november lægges der ud med 1. etape, som har start og mål ved Klostermarkhallen i Odense SV. Etapen er på 8 kilometer, så der er plads til såvel den meget aktive motionsløber som til hyggeløberen, der vil have en flot og afvekslende træningstur gennem den odenseanske å-dal.

Etapen i Odense Kommune efterfølges af 4 kommende etaper i kommunerne: Faaborg-Midtfyn, Assens, Nordfyn og Nyborg - i nævnte rækkefølge.

2. etape afvikles i Faaborg den 2. december fra Faaborg Hallerne.

Efter de første to etaper holdes der pause indtil det nye år, hvor der løbes i januar i Assens Kommune og i marts i Nordfyns Kommune og Nyborg Kommune.

I Stiftens Etape MARATHON, kan du deltage i alle 5 etaper og efter gennemførelse af disse have løbet et maratonløb – 42,195 kilometer. Men, du har også mulighed for at deltage i en enkelt etape, hvis du ikke har mulighed for at deltage hver gang. Efter hver etape kåres der en vinder i såvel dame- som herreklassen samt en ungdomsløber af hvert køn. Desuden laves der en samlende resultatliste for alle etaper med kåring af vinderne ved 5. og sidste etape.

Stiftens Etape MARATHON afvikles af H.C. Andersen Marathon i samarbejde med de fem nævnte kommuner, en række sponsorer samt lokale idrætsklubber. I Odense er det Fjordager Motion, der står som afvikler. De øvrige klubber der deltager er Faaborg Ski & Motion, Brylle GF, Bogenseløberne og NG&IF.

Vintertræning

De 5 etapeløb kan være med til at du kan holde motivationen til løbetræningi de mørke vintermåneder frem mod forårets kommen, hvor der igen bliver mange andre spændende motionsløb at deltage i.

Stiftens Etape MARATHON er for hele familien

Med fordelingen af kilometerne 8 – 8 – 8 – 8,195 og 10, er det distancer, som hele familien kan deltage i, på de 5 etaper, der samlet udgør maratonløbet.

Er du endnu ikke tilmeldt, kan det ske via arrangementets web-site frem til fredag kl. 12. Herefter er tilmelding mulig på løbsdagen i Klostermarkhallen.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Ulla Lassens billede
  I min blog vil jeg komme ind på de mange fordele, der er ved at komme tættere på naturen. Dette er både gennem løb og gåture i naturskønne områder, men det er også i form af at vælge flere naturlige...
 • Mathiass billede
  Jeg elesker at løbe og give service du kan bruge på at borbedre din egen løb!
 • Torben Jensens billede
  Jeg skal i gang med at træne til DHL Stafetten i Århus d. 17 August. Jeg er kommet til at melde mig til sammen med nogen kollegaer, så der er ingen vej uden om denne gang. Jeg er sikker på det også...
 • Anja Marie Hansens billede
  Fra at syntes løb er for de mennesker som er super seje, sunde og fit...til at løb også er for mig!
 • Lonnies billede
  Jeg har altid misundt løbere.. I dec 2010 havde jeg så tabt mig så meget at jeg ku slæbe mig rundt på 5 km. Og nu går det bedre. ELSKER mit løb. Det er terapi...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15427:

Jesper Ernsts billede
Motionsløber. HM rekord 1.33 sat i 1998. Personligt bedste pt er HM på 1.37.59 og 5K på 21.35

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk