Etape Bornholm 2014

Martin Bork, Admins billede

Der er stadig lang tid til Etape Bornholm 2014 løber af staben i juli måned næste år, men efterspørgslen er høj, og oddsene eller sandsynligheden for at der bliver meldt udsolgt inden Etapens begyndelse, er stor.

For dem som ikke er bekendt med hvad Etape Bornholm er, så er det et etapeløb over fem dage, som tilsammen udgør længden på et marathon.

Igennem de fem dage passerer løberne nogle af de mest naturskønne områder, som Bornholm har at tilbyde, og for løberne er der alskens udfordringer, lige fra sandløb på kilometerlange sandstrande på Dueodde til bjergetape på Hammeren i kuperet terræn, hvor den afsluttende kilometer op til Hammer Fyret har en gennemsnitsstigningsprocent på 9% og de sidste 200 meter hele 14%.

Løberne kommer også forbi Hasle til by og skovløb, og Almindingen lægger asfalt (eller rettere sagt grus- og skovstier) til i en af Danmarks største og smukkeste skovområder inden løbet afsluttes med et byløb i og omkring Rønne centrum.

Der er tale om en mindre folkefest i de fem dage Etape Bornholm finder sted, og for kort at vende tilbage til afslutningen på Hammer-etapen, så minder den sidste kilometer på ruten mest af alt om en bjergetape på Mount Ventoux i Tour de France, hvor løberne kommer igennem et menneskemylder af tilskuere, der hylder og hepper de udmattede løbere de sidste meter over stregen.

Der er plads til ca. 2.500 løbere, og det er en god blanding af konkurrenceløbere og motionister, børn som voksne, så alle kan være med, og alle er hjertelig velkomne på Bornholm næste sommer i juli måned, når Etape Bornholm afvikles for 21. gang.

P.S. Et godt betting tips til dig der skal løbe de fem dage: Tag noget god smørelse med til bentøjet, for du er garanteret ømme stænger hver eneste dag i fem dage, og nok også nogle dage efter etapens afslutning.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mielazs billede
  Fra kageform til marathon under 3 timer på 11 mdr.
 • Hans Olesens billede
  Drop fitnesscenteret og løb en tur i naturen. Der er masser at se på, lige fra fugle til biller og blade og træer. Det giver dig en anden oplevelse end bare motion. Du bliver langt mere motiveret af...
 • David Jensens billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om min træning til at gennemføre Hamburg marathon 2016
 • Løbemusens billede
  Følg mig på: www.lobemusen.wordpress.com
 • Niels Danielsens billede
  Nu nærmere tiden sig, til det flotte løb i Broager. Vi har samlet knap 40 løbere fra Snejbjerg Motion, og vi får en fantastisk dag, med løb, og efterfølgende middag på Gråsten Slotskro.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15316:

Jean Anborgs billede
Ny i seriøs løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk