Esrum Sø Rundt for 46. gang

Martin Bork, Admins billede

Esrum Sø Rundt afvikles nu for 46. gang. Vi forventer mere end 3000 deltagere igen i år og der er lagt op til en løbefest som tiltrækker mange motionsløbere, eliteløbere samt børn og unge. 

Esrum Sø Rundt er den klassiske udfordring for alle motionister, der gerne vil prøve kræfter med løb i kuperet terræn og i smukke, åbne landskaber. Hvis man er frisk fra sofaen, træner flere gange om ugen eller holder dig i form med løb til arbejde, så har Esrum Sø Rundt en rute for alle.

Esrum Sø Rundt, søndag d. 27 august 2017, byder på følgende udfordringer:

Esrum Sø Rundt har start-/målområde og stævneplads ved Fredensborg Slot, Slotsgade, Fredensborg. Tag hele familien med og oplev de smukke omgivelser omkring Fredensborg Slot. Der er mulighed for shopping i gågaden, hvor de handlende ekstraordinært holder åbent.

Esrum Sø Rundt har været afholdt hvert år siden 1972 og er et af Danmarks smukkeste og mest udfordrende motionsløb. Fredensborg Slot er regentparrets residens i forårs- og efterårsmånederne, og det vidtforgrenede slotsanlæg danner unikke rammer for Esrum Sø Rundt.

Hvis du deltager i 27 km Kongeetapen, får du et diplom og en stor, flot medalje – deltager du på andre ruter får du en flot løbsmedalje. Vores dygtige fotografer tager billeder af alle de løbere de formår at nå imens de løber på ruten. Alle deltagere som opsnappes af vores dygtige fotografer vil straks efter løbet modtage deres egne billeder sammen med deres resultattider. 

Esrum Sø Rundt handler om motion, velvære og sammenhold, og vi har plads til både nybegyndere og rutinerede løbere. Alle kan stadig nå at tilmelde sig via nedenstående link og gør man det inden den 1. august vil man få tilsendt sit startnummer med posten i god tid inden løbet. 

Fredensborg´s forretningsgade holder ekstraordinært åbent på løbsdagen fra kl. 10-15 og vi og forretningerne glæder sig til at tage imod de mange løbere med familie og selvfølgelig de mange tilskuere som hvert år kommer og nyder den glade løbefest i Fredensborg. Løbet støttes af Fredensborg kommune, SuperBrugsen i Fredensborg, Novo Nordisk og Løberen i Lyngby og Hillerød.

Tilskuerne har mulighed for både at heppe løberne afsted på Kongeetapen, derefter nå Esrum Sø Færgefarten til Fændrikshus hvor løberne passerer ved 14 km mærket, og tilbage med færgefarten til Skipperhuset, hvor man kan nå at skubbe sine løbere det sidste stykke opad Skipper Alle imod målområdet. Esrum SØ Rundt bliver igen årets løbefest i Fredensborg.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15316:

Jean Anborgs billede
Ny i seriøs løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk