Esrum Sø Rundt

Martin Bork, Admins billede

Esrum Sø Rundt den 31. august tilbyder Kongeetapen på 27 km rundt om Esrum Sø, Slotsetapen på 10 km og Prinsesse Isabellaruten i Fredensborg Slotshave og ikke mindst 5 km og 1,5 km børneløb med gratis startgebyr.

Alt sammen i noget af Danmarks smukkeste løbekulisse. Tilstrømningen har indtil nu været overvældende og der er store chancer for at Kongeetapen kan blive udsolgt med 2000 løbere på startstregen. Hvis du er hurtigste mand/kvinde er 1. præmien 5000 kr. Dertil mange flotte podie- spurt- og lodtrækningspræmier på alle distancer.

Kom og deltag i Esrum Sø Rundt mini Expo i Jernbanegade som har åbent fredag den 29. aug. kl. 12-18 og lørdag kl 10-15.

For tilskuere er der mulighed for at se og heppe på sine løbere hele 3 gange, nemlig ved start, efter en smuk sejltur på Esrum Sø kan du heppe igen ved Fændrikshus og tilbage med Esrum Sø Bådfart giver dig mulighed for at heppe igen når de når målstregen.

Du kan tilkøbe overfart ved tilmelding til løbet. Find løbet her...

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Erics billede
  Det er min blog om mit forsøg på at træne mig op til at kunne løbe halvmaraton
 • Lars Kudsks billede
  LØB, LØB OG ATTER LØB - HER ER MINE ERFARINGER, GLÆDER OG KAMPE MED AT LØBE ... MIT NÆSTE STORE MÅL ER AT BLIVE MIN SKADE KVIT OG KUNNE LØBE 5 KM UDEN SMERTER. JEG ER VED AT SKIFTE FRA AT VÆRE...
 • Henriettes billede
  Er nybegynder, eller faktisk overhovedet ikke startet endnu, men har længe ønsket mig at komme igang med at løbe (Det ser så sundt og fornuftigt ud ;) så med oprettelsen af denne blog håber jeg at...
 • Gitte Larsens billede
  Jeg giver ikke op. Jeg justerer blot målet.
 • Thomas Enghave Olsens billede
  Så tog jeg endelig hul på det, jeg i mange år har planlagt, nemlig at løbe mit første marathonløb.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15350:

David Kuntz Etzerodts billede
Frisk fyr, på 40 +år, som må erkende løb er det der fungere bedst som sportsgren for mig. Elsker...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk