Er du 75+ og løber?

Martin Bork, Admins billede

Kathrine Korsholm, er medicinstuderende og er i forbindelse med sit studie i gang med at lave et forskningsprojekt, hvor hun og hendes gruppe ønsker at undersøge hvordan livslang fysisk aktivitetstræning kan bibeholde ældre personers fysiske funktion (herunder muskelfunktion) og knoglesundhed.

Dette gennemføres ved at sammenligne inaktive ældre med meget aktive ældre. Projektet laves i samarbejde mellem Institut for Idræt og Biomekanik (Syddansk Universitet) og Klinisk Institut (Odense Universitetshospital). I øjeblikket er gruppen ved at rekruttere forsøgspersoner til ovenstående projekt, og mangler især at finde nogle aktive deltager, specielt kvinder, men også gerne mænd på 75 år og op efter der løber 2 gange eller mere om ugen.

Skulle du have lyst til at deltage, så kontakt Kathrine på e-mail Kakor10@student.sdu.dk

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Henrik Lund Jensens billede
  Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.
 • Bdicte75s billede
  På engang rolig og fyldt med en fantastisk ren energi og forøget overskud - Sådan føler jeg når jeg har løbet. Så hvorfor er det så, så svært at komme afsted? hvorfor kan den ene dag tage den anden...
 • Niclas Pedersens billede
  Emnet for min blog er, hvordan motion har været med til at ændre mit liv, efter at jeg i mange år led af kraftig overvægt. Men langsomt fik jeg vendt hele min livsstil på hovedet.
 • RA
  RAs billede
  Løbshistorik og beretninger fra forskellige løb
 • tanja nielsens billede
  Jeg er arrangør for første gang af et ekstremløb og motionsløb på sæby havn. Det er et 6-12-24 timers løb for singleløbere eller som stafethold for alle . Her på bloggen vil jeg skrive om mine...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk