Efterårets udfordring i Langesøskoven

Martin Bork, Admins billede

Søndag den 28. oktober blev Morudløbet afviklet for tredje gang. Voksne kan vælge mellem en gammel dansk mil eller en dobbelt dansk mil. I år er der særlig fokus på Børneløbet, idet Grønfeldt Bolig betaler halvdelen af startgebyret.

- Som ungdomsrytter blev jeg verdensmester i cykling. Sporten har derfor altid haft stor betydning for mig, men de menneskelige relationer er de primære, og derfor har jeg engageret mig i Morudløbet. Det betyder meget for mig, at børn og unge får mulighed får nogle positive fysiske udfordringer. Derfor er det mig en glæde at betale halvdelen af børnenes startgebyr, fortæller Morten Grønfeldt fra Grønfeldt Bolig, som også nævner, at det betyder meget, at Morudløbet har samarbejde med Lions Club.

Lions Club Søndersø hjælper til ved Morudløbet og ti kroner af startgebyret går ubeskåret til Lions misbrugkampagner på Nordfyn.

Morudløbet fik sin  debut i 2010, hvor der deltog 161 deltagere. I 2012 deltog 251 deltagere og arrangøreren, Morud Idrætsforenings Løbeklub håber, at man i år når 300 deltagere.

Et løb med mange udfordringer

- Det er så dejligt, at flere af deltagerne har givet udtryk for, at de er begejstrede for ruten. Vi har anstrengt os for at finde alle bakker i Langesøskoven. Det skal være en smuk oplevelse at deltage i Morudløbet, men også en løbetur, hvor deltagerne siger py ha hvor er det hårdt, men hvor er det skønt at løbe i Langsøskoven, lyder det fra ægteparret Jane og Jan Rubæk. Begge har løbeskoene på flere gange i løbet af ugen og har løbet flere halvmaratons, men det betyder også meget for ægteparret, at andre kan få glæden ved at løbe.

Derfor opfordres også alle løbeglade til at sætte kryds ud for den sidste søndag i oktober, og da det lokale erhvervsliv er meget positive, er der mulighed for at lave et arrangement med mange flotte præmier, så det bliver en oplevelse og hyggeligt at deltage i Morudløbet, fortæller Jane og Jan Rubæk. 

Morudløbet bliver arrangeret af MIL – Morud Idrætsforenings Løbeklub i samarbejde med Blæsbjerghus og Lions Club Søndersø. Hovedsponsorer er Intersport, Grønfeldt Bolig og Ugeavisen Nordfyn.

Links

Billeder

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Stine Lykke Olsens billede
  Her vil jeg skrive løst og fast om min løbetræning, der dels foregår i Århus 1900, dels med cross-løb i skovene omkring Århus. Giv gerne feedback og er der andre cross-fans må I gerne kigge forbi!
 • Per Brøllings billede
  En Blog om Ultraløb. Om glæder og skuffelser ved at være ultraløber Om store og små oplevelser som ultraløber
 • Mathiass billede
  Efter at have trænet de sidste 5 måneder i fitness-studio er jeg lige begyndt med at løbe ude i skoven. Målet er at løbe regelmæssigt og muligvis deltage i nogle løb i løbet af sommeren. Halvmaraton...
 • hasslenegosls billede
  [url=http://hassfashion.ru/]фабрика одежды лен[/url]
 • Søren Larsens billede
  Her på bloggen vil jeg logge mine træninger, skrive lidt om mine mål og hvordan det går med at nå disse

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15316:

Jean Anborgs billede
Ny i seriøs løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk