Efterårets løbeklassiker for motionister og elite

Martin Bork, Admins billede

Kom og bliv en del af løberfesten – søndag den 29. september med første start kl. 10.30.

- løb 5 km, 10 km eller halvmaraton

- god og naturskøn løberute i grønne områder

- chiptider og hurtige DAF-opmålte ruter - inkl. børneklasse på 5 km

- flere væskedepoter med energidrik undervejs og frugt i mål

- omklædning og bad i Rundforbihallen

SNIK atletik byder velkommen til Griseløbet/Den Grønne Halvmaraton, hvor ruterne går gennem de skønne, grønne områder i Nærum, Vedbæk og Trørød - og rekordtider viser, hvor hurtig ruten er.

Løberne kan frit vælge mellem en 5 km (via Kratmosen og Kohave skov), den traditionsrige 10 km rute eller den ultimative distance - halvmaraton (21,1 km). En rute, der går fra Egebækvej, ad Grisestien til Vedbæk, langs Gøngehusvej, ad Langhaven, Kohavevej, Rundforbivej og retur til Rundforbi Stadion.

 

Børneløb

På 5 km ruten er der indlagt en børnekonkurrence for alle børn født i 1999 eller senere. Der er præmier fra CRAFT/LØBEREN til de første 3 piger og drenge – og Gjensidige præmierer bedste pige/dreng på 5 km ruten – samt bedste børnespurt på stadion.

Klubben har medlemmer på alle strækningerne for at sikre, at løberne ikke får problemer undervejs – og der bliver mindst mulig gene for vores naboer. Cyklende hjælpere vil vise vej både for de forreste og de sidste.

Vinderpræmier og lodtrækningspræmier

CRAFT/LØBEREN leverer præmier til de første 3 m/k på alle distancer samt gode lodtrækningspræmier. Gjensidige leverer ligeledes vinderpræmier. Og så er der lodtrækningspræmier fra Craft, vinfirmaet Philipson Wine, Polar Pulsure og Toms Chokolade.

Bliver der sat løbsrekord (se rekorderne på www.griseloebet.dk) på en af de to DAF-opmålte distancer (10 km og halvmaraton), udløses der en ekstra præmie på 2.000 kr.

 

Gjensidige Company Challenge

Hurtigste hold med min. 5 løbere M/K på hver af de tre distancer præmieres på hver distance med diplom og præmier fra Gjensidige.

Det med småt:For at stille hold, skal I sikre, at alle løberne er tilmeldt med samme holdnavn. D.v.s. Novo Nordisk, Novo, Novo A/S bliver opfattet som 3 forskellige hold. Tilmeld jer samlet – eller sørg for at I er enige om form og stavemåde.

Gjensidige Spurten

Hvem er hurtigst i spurten på stadion?
Kl. 12.15* kårer vi den hurtigste spurt på stadion i klasserne M, K og <14 år. Alle uanset om der løbes 5 km, 10 km eller halvmaraton, har mulighed for at afprøve sin spurtteknik. Alle tiderne fra spurtmåtten ved indgangen til stadion frem til mål (ca. 340 m) bliver registreret – og hurtigste spurt giver diplom og en præmie fra Smartbox.

*Alle får selvfølgelig registreret deres løbsresultat som normalt – også efter 12.15

Forplejning – og et varmt bad

På ruterne og på stadion vil der være væskedepoter med vand og energidrik, og i mål vil SNIK stå parat med frisk frugt fra Rema1000 i Nærum. Efter løbet er der gode omklædnings­faciliteter og sauna i Rundforbihallen – og så vil der også blive mulighed for at få et par gode tilbud med hjem fra LØBEREN – den gode specialbutik i Lyngby.

Tilmelding

Tilmelding kan ske i Rundforbi Hallen på dagen. Prisen på dagen er 100 kr. for 5 km, 130 kr. for 10 km og 150 kr. for halv­maraton. Numre og chips udleveres på dagen i Rundforbi Hallen.

 

Yderligere oplysningerom løbet fås på www.griseloebet.dk eller via mail til griseloeb@snikatletik.dk  

Vi glæder os til at se mange glade løbere - gerne med familie og venner.  Der er altid god stemning på Rundforbi Stadion – hvor sensommersolen forhåbentlig viser sig fra sin pæneste side.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Peter Nielsens billede
  Jeg vil prøve om jeg kan skrive lidt om mine løb, og trænings pas her på siden, måske lidt om hvorda jeg har haft det under løbeturen - godt eller skidt. ;)
 • Sune Hundebølls billede
  Ord om løb og træning.
 • Sandra Flindt Jørgensens billede
  Kom og besøg min blog! Skriver trænings- og hverdagsindlæg! http://sandraflindt.bloggersdelight.dk/ Hav en god dag!
 • Stine Lykke Olsens billede
  Her vil jeg skrive løst og fast om min løbetræning, der dels foregår i Århus 1900, dels med cross-løb i skovene omkring Århus. Giv gerne feedback og er der andre cross-fans må I gerne kigge forbi!
 • MM
  MMs billede
  Jeg er en pige på 17 år, der egentlig startede med at løbe tilbage i 2007/2008 efter jeg havde deltaget i DHL-stafetten i 2007... Dengang løb jeg 5KM på 37.42, og jeg var pinligt berørt (selvom jeg...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk