Ecco lancerer "Natural Motion" for motionsløbere

Martin Bork, Admins billede

Forrige sæson revolutionerede den danske skoproducent ECCO løbeverdenen med lanceringen af ”Natural Motion” løbeskoen BIOM. Den første BIOM-kollektion var skabt til seriøse og professionelle løbere, men nu kommer der også en BIOM-model til alle hastigheder og ambitionsniveauer.

I løbet af foråret 2010 lancerer ECCO den første “Natural Motion” sko, som er skræddersyet til motionsløbere – BIOM C. Denne sko er baseret på filosofien om naturligt løb, ”Natural Running”, som er skabt gennem et unikt samarbejde mellem det tyske Sportsuniversitet i Køln, triatleten i verdensklasse Torbjørn Sindballe og ECCO.

BIOM C ser ikke ud som en almindelig løbesko. Al unødvendigt udstyr er skrællet af som f.eks. overdreven støddæmpning og ”motion control” for at give foden lov til at bevæge sig så naturligt som muligt. Undersøgelser fra det tyske Sportsuniversitet i Køln viser, at ”Natural Running” styrker løberens muskler i stedet for bare at støtte dem. På længere sigt hjælper ”Natural Running” derfor med at forebygge skader.

Dansk design
BIOM C er den perfekte model for motionsløbere med en hastighed på 6-8 min/km. Da fødderne er vant til sko med overdreven dæmpning, har fødderne og muskelsystemet brug for tid til at blive stærkere og til gradvist at tilpasse sig de nye BIOM sko. ECCO anbefaler, at man begynder med forsigtige træningssessioner, og at man anvender den træningsplan, som følger med i BIOM æsken for at gøre overgangen mellem dæmpede løbesko til BIOM C enkel og smidig.

BIOM C’s sportslige udseende er et resultat af dansk design-innovation. Skoen fås til både mænd og kvinder i to materialer: ekstra slidstærkt yakskind og mesh. De findes i forskellige cool farvekombinationer; hvid i yakskind og silver/concrete i mesh til kvinder samt hvid og sort i yakskind og silver/concrete i mesh til mænd.

Yakskindversionen fås for 1800 DKK, og meshversionen koster 1600 DKK i handelen.

Billeder

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15371:

Nethe Kruses billede
Begynder

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk