ECCO BIOM - officiel løbepartner til Nordens største halvdistance triatlon, Challenge Aarhus

Martin Bork, Admins billede

ECCO BIOM bliver officiel løbepartner til triatlonløbet Challenge Aarhus, der finder sted for første gang den 3. juli. Smilets by byder på en halvironman-triatlon distance, hvor deltagerne skal svømme 1,9 km, cykle 90 km og løbe 21,1 km. Den ECCO-sponsorede triatlet Rasmus Henning deltager sammen med to nye ECCO triatleter, Martin Jensen og Michelle Vesterby.

Når startskuddet lyder den 3. juli i Århus til halvironman-distancen Challenge Aarhus, er ECCO BIOM officiel løbepartner. Med start i centrum af Århus og med Skanderborg og Odder som flotte kulisser, skal deltagerne svømme 1,9 km, cykle 90 km og løbe en halvmaraton på 21,1 km på en helt unik rute, der byder på både kultur, by- og naturoplevelser og er den største halvironman-triatlon distance i Norden. Challenge-familien fejrer næste år 10 års jubilæum, og Challenge Aarhus er den 12. i rækken af den populære sportsbegivenhed.

Man forventer deltagere fra i alt 20 lande. ”Det er fantastisk at kunne kombinere sport og kultur på en helt ny måde. Vi har aldrig kunnet tilbyde en rute, der går direkte igennem et stort kunstmuseum, nemlig ARoS. Dette bliver en stor oplevelse for alle atleter,” fortæller direktør for Challenge familien, Felix Walchshöfer. “Århus ligger perfekt, tæt på Billund lufthavn, togstation og kun 3,5 timers kørsel fra Hamburg,” slutter Walchshöfer.

"Challenge Aarhus er den nye selvskrevne halvdistance-triatlon i Europa, den perfekte opvarmning til samme begivenhed i København den 14. august 2011. I 2010 var halvdelen af deltagerne helt nye i disciplinen. Det forventer vi også i år," fortæller direktør for Challenge København og Challenge Aarhus, Thomas Veje Olsen.

Mere om ruten
Der bliver start, mål og skiftezone på Tangkrogen i Århus. Svømningen vil foregå i Århusbugten. Der skal cykles til Skanderborg og tilbage igen. Endelig skal der løbes en spektakulær rute i Århus midtby, hvor deltagerne blandt andet skal løbe igennem ARoS Museum og forbi Sculpture by the Sea, udstillingen som netop blev åbnet officielt af det danske kronprinsepar.

To nye ECCO sponserede triatlonatleter
Den ECCO-sponsorerede triatlet Rasmus Henning deltager i Challenge Aarhus. Sidste år vandt han Challenge Roth med den femte bedste tid nogensinde. ECCO offentliggør desuden to nye sponserede triatleter på dagen, nemlig Martin Jensen og Michelle Vesterby.Alle løber i ECCO Biom.

Martin Jensener 28 år og startede sin triatlonkarriere i 2006 efter at have svømmet på nationalt niveau i en årrække. I 2008 blev han bronzevinder til VM i langdistance, og året efter forsvarede han medaljen. I 2010 fik han en andenplads til Ironman i Louisville og samme år en 18. plads som debutant i den officielle Ironman på Hawaii.

Michelle Vesterby er 27 år det andet nye navn under Challenge Aarhus. Hun startede som triatlet i 2008 efter at have været elitesvømmer i en årrække. Sidste år vandt Michelle Vesterby DM på den halve ironman-distance i sin debut på distancen.

”Alle tre ECCO-sponsorerede deltagere løber halvmaraton-delen i ECCO BIOM løbesko, der bygger på princippet om naturlig bevægelse. Vi har store forhåbninger til de nye atleter, og regner med et god placering i Århus,” siger Matthias Schwarte, Marketing Manager Performance.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Sune Hundebølls billede
  Ord om løb og træning.
 • Stefan Stamms billede
  Nu skal jeg i bedre form og på samme tid vil jeg vinde nogle væddemål :) det kan jo ende med at betale sig at løbe :)
 • Henriettes billede
  Er nybegynder, eller faktisk overhovedet ikke startet endnu, men har længe ønsket mig at komme igang med at løbe (Det ser så sundt og fornuftigt ud ;) så med oprettelsen af denne blog håber jeg at...
 • Torben Jensens billede
  Jeg skal i gang med at træne til DHL Stafetten i Århus d. 17 August. Jeg er kommet til at melde mig til sammen med nogen kollegaer, så der er ingen vej uden om denne gang. Jeg er sikker på det også...
 • brian dollerups billede
  træning fra menisk-skade til marathon 18 sep 2011 viborg citymarathon...pride is forever

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15420:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk