Det nye magasin til marathonfolket er på gaden

Martin Bork, Admins billede

Marathon Magasinet er nu landet i butikker og kiosker landet over og er en oplagt ny kilde til inspiration for alle de danske marathonløbere.

Danmark - en marathonnation

Danmark er blevet en af verdens førende marathon-nationer. Ingen andre lande i verden kan mønstre så mange marathonløb som os målt på antallet af løb i forhold til antallet af indbyggere. Med andre ord: Marathon er blevet en folkesport i Danmark.

Vi havde hele 208 officielle marathonløb i Danmark i 2010, og det samlede antal af danske løb ser ikke ud til at blive mindre for 2011. Det er hele fire løb om ugen i gennemsnit, og det betyder, at der er løb for enhver smag. Både for dem, som vil løbe de store, organiserede bymarathons, og for dem, der søger de mere uformelle løb, hvoraf mange bliver organiseret i den nye dogmeagtige Cannonball-stil.

Det fascinerende ved marathondistancen er, at hvert løb har sin helt egen historie. For løbet som helhed og for den enkelte deltager. Fra start til slut kæmpes der i feltet respektive kampe om at gennemføre - i forhold til en bestemt tid, i kampen for en god sag, eller blot for at gennemføre. Marathonløb er et drama, og det er det, der fascinerer. Uanset hvilket mål den enkelte marathonløber kæmper for at opnå, er det født ud af samme grundstof: En drøm om at nå enden af de 42.195 meter.

Magasinet

Marathon Magasinet har for Mediehuset Luksus i sig selv været et marathon, idet magasinet med sine 164 sider er det mest ambitiøse træningsmagasin udgivet i Danmark til dato. Gennem vores daglige arbejde med LøbeMagasinet har vi ofte drømt om at formidle vores viden om marathonløb i en specifik publikation til marathonfolket. Og vores mission med Marathon Magasinet har været klar fra start. Vi vil samle dansk viden og erfaringer om marathonløb i et magasin, som ikke kun er for eliteløbere men for alle danske marathonløbere - og for dem som drømmer om at blive det.

Om magasinet skal udkomme årligt eller oftere er i skrivende stund usikkert, men hos Mediehuset Luksus er drømmen er tydelig: At magasinet bliver en fast del af det danske marathonmiljø.

 

#1

bjørn Olsens billede

Jeg er abonnent på Luxus og har der igennem bestilt marathon magasinet. det er nu i butikkerne men hvornår får jeg det med posten

#2

johnnie bendtsens billede

Hej. Jeg kender en, som fik det forrige lørdag, men der gik vist lidt tid.smiley

#3

Tor Rønnows billede

Jeg synes, det er et supervellykket produkt... har faktisk tænkt mig at min næste klumme skal handle netop derom.

vh. Tor

#4

Graziellass billede

Det lyder meget interessant. Jeg er derfor lidt ked af, der ikke står et link eller forklaring på hvordan man får fat i magasinet ... ?

#5

May-Britts billede

#6

Marathon Magasinets billede

@Bjørn: Magasinet er på vej til dig...

@May-Britt: Tak for viderformidling af link:)

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lars Fabriciuss billede
  Jeg har været igennem et vægttab på 40 kg på blot 10 måneder, jeg har brugt løb rigtig meget, og her er Silkeborg den bedste by at løbe rundt i :) Men nu er jeg ved at træne op til marathon til maj,...
 • Janni Henningsens billede
  Jeg er desværre skadet i knæen om kommer ikke ud at løbe d. 05.05.2012 Nogen der vil købe denne billet til 200kr. normalpris 380kr. Der er en dame t-shirt med i størrelse small. Den kan måske byttes...
 • shelles billede
  Jeg har taget det store spring og meldt mig til Berlin halv marathon til april 2012. Jeg løber nu ca 7 km 3 gange om ugen og har været oppe og løbe 12 en gang....Samtidig med mit løberi, har jeg...
 • Niclas Pedersens billede
  Emnet for min blog er, hvordan motion har været med til at ændre mit liv, efter at jeg i mange år led af kraftig overvægt. Men langsomt fik jeg vendt hele min livsstil på hovedet.
 • Thomass billede
  Her kan du følge mine løbeture som håndboldspiller. Jeg vil gå i dybden med mine løbeprogrammer og hvordan de passer ind i hverdagen med håndboldtræning og styrketræning.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13634:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør