DE 3 BROER er blevet certificeret

Martin Bork, Admins billede
DE 3 BROER er netop blevet certificeret af Dansk Atletik Forbund og DGI.
Løb er en særdeles populær sport i Danmark. Omkring hver tredje voksne dansker løber jævnligt, og der bliver afholdt mere end 1.300 motionsløb i Danmark hvert år. Løberne har dermed mange løb at vælge i mellem. Der er stor variation i oplevelsen og kvaliteten ved løbene, men hvad adskiller egentligt de forskellige løb – og hvilke løb skal løberne vælge?
 
En løbscertificering af Dansk Atletik Forbund og DGI sker kun for de bedste løbsarrangører, og certificeringen giver løberne garanti for et velorganiseret løb og en god løbsoplevelse. Hvis løberne vælger et certificeret løb, så ved de at arrangørerne lever op til sikkerhedsforhold og at løbet har en kvalitetssikring.
 
”Vi er stolte over vores bronzecertifikatet, fordi det fortæller løberne, at vores løb lever op til en række service- og sikkerhedsmæssige krav. Det giver os et kvalitetsstempel, og certificeringen er en slags anerkendelse for vores indsats for at skabe et løb, der giver vores deltager den bedst muligt oplevelse med arrangmentet, ” fortæller Katrine Skov, projektleder på DE 3 BROER.
 
Alle bag DE 3 BROER er særdeles tilfredse med det nyerhvervede kvalitetsstempel, der stiller løbet stærkere på løbsmarkedet.
 
Fakta om certificering af danske løb
Certificeringen er bygget op omkring en række forskellige kriterier til arrangørerne og løbet. Løbene kan få et bronze-, sølv- eller guldcertifikat afhængig af hvor mange kriterier, det opfylder. Det er kriterier, som sikrer, at der til løbet er et højt niveau af kvalitet, service og sikkerhed. Konkret sikrer det f.eks. velfungerende ruter, førstehjælpsposter med hjertestartere og et passende antal toiletter.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mielazs billede
  Fra kageform til marathon under 3 timer på 11 mdr.
 • Karoline Viums billede
  Jeg er en pige på blot 15 år, der elsker og løbe og har løbet 2 halvmarathon på ½ år. Jeg ser nu frem til en masse andre landistanceløb i danmarks natur.
 • Stine Lykke Olsens billede
  Her vil jeg skrive løst og fast om min løbetræning, der dels foregår i Århus 1900, dels med cross-løb i skovene omkring Århus. Giv gerne feedback og er der andre cross-fans må I gerne kigge forbi!
 • Erics billede
  Det er min blog om mit forsøg på at træne mig op til at kunne løbe halvmaraton
 • priyankas billede
  jeg vil her på bloggen skrive om mine oplevelser med løb. Jeg startede mandag den 4-10-2010 med min første træningsdag, jeg løber efter iforms program.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk