Danske Fragtmænd Løbet - det gode alternativ

Martin Bork, Admins billede

For 7. gang var en stor flok løbere klar til at løbe stierne tynde i og omkring Tietgenbyen i Odense

Af Henrik Lund Jensen

Det er efterhånden ved at udvikle sig til en rigtig god tradition. At en større gruppe løbere fra Odense-området og også fra andre steder i landet mødes til pulsen-op-i-det-røde-felt-træf ved dette fine arrangement.

Sådan er det også på den anden lørdag i april, hvor blæsten er kraftig og kulden ind i mellem bider i kinderne. Men, hvor solen titter fra mellem skyerne og luner, hvis man kan finde læ eller medvind. 120 løbere skal ud på de 5 eller 10 km i dette åbne, meget specielle område, hvor virksomhederne ligger som perler på en snor, men hvor der også er stier og udsigt til fin natur. Der er højt til loftet - og næsten fladt. Og det gør ruten til en hurtig og attraktiv strækning, hvor der godt kan kæmpes for at sætte personlige rekorder.

Smidig afvikling

Det foregår meget hurtigt og effektivt at få startnumre - hvad enten man er forhåndstilmeldt eller først melder sig til på dagen. Og der er ikke tale om høje gebyrer, slet ikke i forhold til det, man får. Et specielt startnummer med en kode, som om der var tale om en fragtsending, gør at man lige for noget at snakke om før opvarmningen begynder ved start-mål stedet. Mange jogger også rundt på strækningen inden start, hvor der er både portal og ladvogn med tribune. Og snart er vi sendt af sted ud på de 1 eller 2 omgange.

God rute

Lidt forhindringer i form af fortovskanter og græsrabatter forhindrer ikke ruten i at være ganske regulær og hurtig. Specielt det lange stykke fra 1 - 2 km, hvor der også er kraftig medvind. Derefter går det ad stier, som er tørre og pæne på denne dag - og også over færiste, der er forsynet med fine måtter. Overalt er ruten omkranset af blå papirflag, der liver fint op undervejs. Og de lange, lige stræk betyder, at der kan sættes tempo på undervejs. Vejvisning og sikkerhed er i orden før, under og efter løbet, der også afvikles på en præcist opmålt rundstrækning på 5 km.

Diplom og fine præmier

Efter målgang kan et diplom printes ud på stedet. Og der er præmier til de tre bedste på begge distancer, mænd og kvinder. Pokal, medalje og en "paplastvogn" med vin. Ganske udmærket for de dygtige og heldige. Friske bemærkninger og klapsalve er der også plads til, men æblerne fortæres og der sludres rundt omkring på pladsen.

Danske Fragtmænd Løbet er et meget veltilrettelagt løb, som fortjener opbakning til sin 8. i 2015.

Billeder

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • BroncoBobs billede
  Her vil jeg fra tid til anden skrive om min udvikling...
 • Ulla Lassens billede
  I min blog vil jeg komme ind på de mange fordele, der er ved at komme tættere på naturen. Dette er både gennem løb og gåture i naturskønne områder, men det er også i form af at vælge flere naturlige...
 • Bdicte75s billede
  På engang rolig og fyldt med en fantastisk ren energi og forøget overskud - Sådan føler jeg når jeg har løbet. Så hvorfor er det så, så svært at komme afsted? hvorfor kan den ene dag tage den anden...
 • Michaels billede
  Her kan I følge mine løbeoplevelser. Jeg håber på at kunne inspirere med mine indlæg. I vil høre om op- og nedture og forhåbentlig fremgang. Jeg håber på at løbe mit 9 marathon i år.
 • Jean Anborgs billede
  Så er jeg gået igang med at træne op til et halv marathon. Er oppe 8 km så der er lidt vej endnu :) mvh Malermester ingemann Ejer https://maler-ingemann.dk/

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15654:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up