Danmark vært ved VM i ½MT

Martin Bork, Admins billede
Så blev det afgjort: Danmark bliver vært ved VM i halvmaraton 2014. Løbet afvikles i København, skriver dansk-atletik.dk.

Det var en nervepirrende dag at vågne op til for de udsendte fra DAF, Wonderfull Copenhagen og Sportevent Danmark, men i dag blev det afgjort: Danmark skal være vært ved VM i halvmaraton 2014. Torben Dan Pedersen fra bestyrelsen i DAF var med til afgørelsen:
 

”Jeg tror, vi alle holdt vejret, da afgørelsen lød. Men det var helt vildt fantastisk at valget faldt på København! Præsidenten fra IAAF indledte med at sige, at han aldrig havde set et så professionelt arbejde før, og at vi har sat nye standarder for afholdelse af løb, siger han og tilføjer:

”De lagde især vægt på, at vi også giver almindelige motionister og løbere mulighed for at deltage i VM’et, og derfor er med til at udbrede atletik for alle, også dem der ikke er professionelle. Det har man ikke set før”, siger en glad Torben Dan.

#1

kjeld nørregaards billede

fantastisk der vil jeg gerne være deltager - lyder vildt spændende

#2

Karin Møllers billede

Nu ved jeg, at jeg også løber havlmarathon som 61-årig

 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Dorthes billede
  Hej Alle, Dette er mit første indlæg, så jeg er ikke helt sikker på om det er rigtigt det jeg gør... Det er sikkert forkert :) Fredag vil jeg løbe min første tur på 6 km fra min bopæl her i...
 • Saras billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om mine 16 uger fra 0 til 10 km - jeg glæder mig til at komme i mål! :D
 • Saras billede
  Pis, Pis og dobbelt Pis, jeg har raget mig en ordentlig sygdom til :( så jeg blev lige skubbet tilbage til 0 med hensyn til mit løbetid men, så er det godt at jeg kan starte igen så snart jeg kommer...
 • KaTrineSs billede
  Jeg har sat mig for at ville gemmenføre et løb på 10 km lige inden eller i starten af næste sommerferie. Jeg har ingen idé om mit mål er urealistisk eller om det faktisk er opnåeligt. Jeg ved heller...
 • Stefan Stamms billede
  Nu skal jeg i bedre form og på samme tid vil jeg vinde nogle væddemål :) det kan jo ende med at betale sig at løbe :)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15316:

Jean Anborgs billede
Ny i seriøs løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk