DAF/DGI og Motionslob.dk går sammen om analyse af løbere i Danmark

Martin Bork, Admins billede

To af landets største motionsløbs-platforme udarbejder sammen ny rapport om løbsmarkedet i Danmark.

Udviklingen går i dag stærkt inden for arrangerede løb, og vi forventer, at der er sket en kæmpe udvikling på løbsmarkedet siden 2013. Blandt andet er der på disse år sandsynligvis sket en stor vækst i antal ikke traditionelle løb / konceptløb og ligeledes i deltagerantal til disse løb.

Bevæg dig for livet – Løb under Dansk Atletik Forbund & DGI og Motionslob.dk ønsker derfor at udarbejde en ny rapport om løbsmarkedet i Danmark og se på, hvad der er sket på løbsmarkedet fra 2013 til og med 2015.

Konkret er Bevæg dig for livet – Løb under Dansk Atletik Forbund & DGI og motionslob.dk derfor gået sammen om at udarbejde ny rapport om løbsmarkedet i Danmark.

I 2014 udarbejdede Dansk Atletik Forbund og daværende MotionDANMARK en rapport om løbsmarkedet i Danmark ud fra tal indsamlet i 2013. Den kommende rapport vil være baseret på tal indhentet i 2015. Denne gang vil henholdsvis Bevæg dig for livet – Løb og Motionslob.dk levere statistik til projektet, analysere data og udarbejde selve rapporten, der efterfølgende kan bruges af begge.

Formålet med rapporten er for begge parter at kunne give arrangørerne i Danmark viden, som kan understøtte deres arbejde med at planlægge løb. Desuden er formålet med rapporten at indsamle viden til eget brug og promovere henholdsvis motionslob.dk og Bevæg dig for livet – Løb som eksperter på området.

Blandt de konkrete områder inden for løb som vil blive analyseret i rapporten kan bl.a. nævnes:

 • Motionsløbsmarkedet
 • De største løb i Danmark
 • Hvor er løbsmarkedet på vej hen?
 • Hvem er løberne?

Dansk Atletik Forbund og MotionDANMARKs rapport ”Løb i Danmark – En rapport om løbsmarkedet” fra 2014 tog udgangspunkt i indsamlede data fra 2008 til 2013 via kilometertælleren.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mads Ladefoged Loldrups billede
  Nu skal jeg i bedre form. Synes jeg har taget alt for meget på. Så i denne blog vil man kunne følge min optræning til Skjern Å Running Challenge den 30. april, hvor jeg har tilmeldt mig 8,2 km. Så...
 • Jakob Lind Tolborgs billede
  Nuværende mission: Motivere idrætsforeninger til bedre brug af sociale medier (2016-). Tidligere mission: Motivere løbere ved brug af sociale medier (2008-2015)
 • henrietteks billede
  på min blog vil jeg nok primært skrive om løb eller de mål jeg har sat mig eks, kvinde tri her til Juli 2011 og mit halvmarathon både her i maj og septmeber i Odense-om jeg når det:) så det bliver...
 • Chan1317s billede
  Gardening, landscaping
 • Torben Jensens billede
  Jeg skal i gang med at træne til DHL Stafetten i Århus d. 17 August. Jeg er kommet til at melde mig til sammen med nogen kollegaer, så der er ingen vej uden om denne gang. Jeg er sikker på det også...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15347:

Marzenas billede
Jeg hedder Marzena fra 2 år siden startede jeg at løbe… Nu min højste distance 52km Hver weekend...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk