DAF/DGI og Motionslob.dk går sammen om analyse af løbere i Danmark

Martin Bork, Admins billede

To af landets største motionsløbs-platforme udarbejder sammen ny rapport om løbsmarkedet i Danmark.

Udviklingen går i dag stærkt inden for arrangerede løb, og vi forventer, at der er sket en kæmpe udvikling på løbsmarkedet siden 2013. Blandt andet er der på disse år sandsynligvis sket en stor vækst i antal ikke traditionelle løb / konceptløb og ligeledes i deltagerantal til disse løb.

Bevæg dig for livet – Løb under Dansk Atletik Forbund & DGI og Motionslob.dk ønsker derfor at udarbejde en ny rapport om løbsmarkedet i Danmark og se på, hvad der er sket på løbsmarkedet fra 2013 til og med 2015.

Konkret er Bevæg dig for livet – Løb under Dansk Atletik Forbund & DGI og motionslob.dk derfor gået sammen om at udarbejde ny rapport om løbsmarkedet i Danmark.

I 2014 udarbejdede Dansk Atletik Forbund og daværende MotionDANMARK en rapport om løbsmarkedet i Danmark ud fra tal indsamlet i 2013. Den kommende rapport vil være baseret på tal indhentet i 2015. Denne gang vil henholdsvis Bevæg dig for livet – Løb og Motionslob.dk levere statistik til projektet, analysere data og udarbejde selve rapporten, der efterfølgende kan bruges af begge.

Formålet med rapporten er for begge parter at kunne give arrangørerne i Danmark viden, som kan understøtte deres arbejde med at planlægge løb. Desuden er formålet med rapporten at indsamle viden til eget brug og promovere henholdsvis motionslob.dk og Bevæg dig for livet – Løb som eksperter på området.

Blandt de konkrete områder inden for løb som vil blive analyseret i rapporten kan bl.a. nævnes:

 • Motionsløbsmarkedet
 • De største løb i Danmark
 • Hvor er løbsmarkedet på vej hen?
 • Hvem er løberne?

Dansk Atletik Forbund og MotionDANMARKs rapport ”Løb i Danmark – En rapport om løbsmarkedet” fra 2014 tog udgangspunkt i indsamlede data fra 2008 til 2013 via kilometertælleren.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lars Friis Farsøes billede
  Kække beretninger fra en ung og relativ ny løber, der kæmper for formfremgang, nye personlige rekorder og et marathon på under 4 timer med et dårligt knæ og en forkærlighed for fest som de værste...
 • Mytans billede
  Efter min ringe overbevisning er 5 km distancen en lidt overset distance. De 5 km. opfattes tit som en distance for begyndere, børn eller som et springbræt/træning til længere distancer. På diverse...
 • Kaj Thomsens billede
  Stort arrangement i Agger, i Nationalpark Thy, 19- 21 august 2011. Foruden tre løb er der havkajaksejlads, kajaksurfing, mountainbike, vindsurf, svømning optimistjolle, beachvolley Se www.aggerathlon...
 • Stine Lykke Olsens billede
  Her vil jeg skrive løst og fast om min løbetræning, der dels foregår i Århus 1900, dels med cross-løb i skovene omkring Århus. Giv gerne feedback og er der andre cross-fans må I gerne kigge forbi!
 • Lone1967s billede
  Kan jeg blive marathonløber - har jeg evnen, tiden og modet? Dette er min blog om at blive marathonløber inden 15/10 2012 (12 måneder)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14782:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk