CPH Barefoot Run 2010

Martin Bork, Admins billede

Det lyder koldt, men du behøver ikke smide skoene for at være med på CPH Barefoot Run 2010, og så er det endda ganske gratis.

Om du løber i bare fødder, flade sko, eller din normale model er helt op til dig - tanken er blot at bringe ligesindede og nysgerrige sammen om et koncept, som optager rigtig mange mennesker i denne tid - nemlig, om det i virkeligheden er nødvendigt med de kæmpestore løbesko, eller om der findes en anden, mere naturlig vej.

Det er fysioterapeut Michael Schjerling fra Back2Basics og POSE Running-instruktør, Claus Rasmussen fra posemand.dk, der står for arrangementet, og inspirationen kommer fra det just overståede NYC Barefoot Run, som trak små 300 glade løbere til i New York i oktober.

"Det syder og bobler jo i løbe-undergrunden, og barfodsløb eller løb i minimalistiske sko er på alles læber, så vi syntes det var på tide med et arrangement med mindre sko og mere løbeglæde i højsædet. Arrangementet i New York blev det endelige skub til, at vi tog fat", udtaler Claus Rasmussen om baggrunden for CPH Barefoot Run, og fortsætter:

"Egentlig er det mere et statement end et motionsløb, og når folk kan referere til et løb som dette, så behøver de ikke længere retfærdiggøre deres valg af tynde løbesko i motionsklubben - vi vil gøre det legalt at løbe uden så meget sko på, hvilket ellers kan være svært i konservativ løbeverden".

CPH Barefoot Run foregår i Utterslev Mose i København NV, lørdag den 27. november. Ruten er 2,85km og man bestemmer selv hvor mange omgange man løber.

Du kan læse mere og tilmelde dig gratis på www.cphbarefootrun.dk

Billeder

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Bo Jønssons billede
  Jeg har valgt at kalde min blog 12+12 = 2018. og bag dette ligger der at jeg vil løbe 12 marathon + 12 ½ marathon i 2018. Jeg starter op d.1.Januar 2018 og slutter 31 december 2018
 • Melindas billede
  Jeg vil skrive om mine oplevelser omkring træning, mad og min hverdag. Jeg styrketræner dels, men løber også meget og derfor vil mine indlæg være lidt en blanding af alt dette. Jeg håber nogle kan...
 • Stefan Stamms billede
  Nu skal jeg i bedre form og på samme tid vil jeg vinde nogle væddemål :) det kan jo ende med at betale sig at løbe :)
 • Frederikkes billede
  Total nybegynder. Efter mange halvhjertet forsøg, håber jeg at dette forsøg virkelig kan få mig i gang og ind i en rutine. Vil starte ud med Begynderprogrammet.
 • Karoline Viums billede
  Jeg er en pige på blot 15 år, der elsker og løbe og har løbet 2 halvmarathon på ½ år. Jeg ser nu frem til en masse andre landistanceløb i danmarks natur.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14780:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk