Copenhagen Running Festival 2017

Martin Bork, Admins billede

Når startskuddet til Copenhagen Running Festival lyder i næste uge, markerer det intet mindre end starten på en fantastisk måned med løb i København. For anden gang sætter Copenhagen Running Festival nemlig fokus på løb i alle afskygninger, hvor løbere på alle niveauer får mulighed for at deltage i en lang række fantastiske motionsløb, træninger og andre løbeaktiviteter til en brøkdel af den normale pris. Idéen bag festivalen er, at man kan tillade sig at gå på opdagelse i København med sine løbesko og opleve løberlivet i byens mange afskygninger i hele august måned.

 

København som løbeby

Festivalen er resultatet af drømmen om at skabe et anderledes løbeevent. En festival som forener og værdsætter Københavns mange motionsløb og løbetræningsmuligheder, samt tilbyder en række tiltag, som skal vække nysgerrigheden til at prøve en masse forskellige løbeoplevelser og blive klogere på sit løb. Festivalen er realiseringen af en vision om at samle en masse gode kræfter på løbescenen, og via samarbejde sætte løberlivet på dagsordenen på en ny og anderledes måde. Copenhagen Running Festival er dog mere end de arrangerede motionsløb. Festivalen sætter også fokus på en række gratis fællestræninger rundt om i byen, da vi gerne vil sætte spot på de mange muligheder, som foregår i København til dagligt.

 

Danmarks Største Løbefællestræning

Under festivalen inviteres alle løbere ligeledes til at deltage i Danmarks Største Løbefællestræning d. 5. august 2017, som arrangeres sammen med Mikkeller Running Club. Og det er helt gratis uanset som man har billet til festivalen eller ej! Missionen er at samle en lang række af Københavns løbere og løbecrews til et sjovt møde i løbesko. Fra de helt hurtige, hvor Kaptajn Mikkel Borg Bjergsø fra Mikkeller vil diktere en progressiv omgang Hechmann-træning, til alle dem, som er på vej til at gøre løb til en del af deres liv og hvor langsomste løber sætter tempo. Det er kort sagt plads til alle. Efter løbet er der øl – og den første er som altid på Mikkeller Running Clubs regning.

 

Prisuddeling med fokus på løb

Slutteligt afholdes der d. 24. august den anden udgave af Danish Running Award, hvor vi hylder dansk løb. Det bliver en aften, hvor formålet er at hylde de mange folk, organisationer og brands som bag scenetæppet arbejder på at skabe gode oplevelser for de danske løbere. Hos Copenhagen Running Festival vil vi gerne sætte spot på de mange ildsjæle, som hver dag arbejder med løb i alle afskygninger og hædre det arbejde, de gør i branchen. Det gør vi ved en awardaften, hvor alle er velkomne.

 

Velkommen til en måned i løbets tegn!

Links

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mathiass billede
  Min blok vil handle om løb og det der påvirker mit løb og mangel på samme ;). Jeg vil skrive om min træning og hvilke fremskridt jeg gør(forhåbentlig). Hvor målet er at forbedre min rekord på...
 • Tonnys billede
  Vil prøve at skrive mine tanker om det at løbe, og ikke mindst det et lette den dertil indrettede. og komme ud af døren.
 • Thomass billede
  Her kan du følge mine løbeture som håndboldspiller. Jeg vil gå i dybden med mine løbeprogrammer og hvordan de passer ind i hverdagen med håndboldtræning og styrketræning.
 • henrietteks billede
  på min blog vil jeg nok primært skrive om løb eller de mål jeg har sat mig eks, kvinde tri her til Juli 2011 og mit halvmarathon både her i maj og septmeber i Odense-om jeg når det:) så det bliver...
 • Schaarups billede
  Bloggen skal være min ventil, hvor jeg kan få luftet alle de mærkelige tanker og planer der opstår når jeg engang begynder at løbe rigtigt igen .... :_)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14819:

Lundby LØBs billede
Arrangerer løb med distancer på 5 km, 10 km og Halvmarathon. Herudover virtuelle løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk