Come fly with me.....

Martin Bork, Admins billede

Sjælden mulighed for at sætte nye rekorder den 18. april, hvor Hans Christian Andersen Airport åbner for løbere på start- og landingsbanerne.

Af Henrik Lund Jensen

Der findes tilsvarende løb andre steder. I Berlin, i Hamburg og i Paderborn. I Karup og sidste år i Billund. Et løb på de store baner, der normalt er forbeholdt startende og landende fly. På en helt flad og hurtig asfalt, hvor der er en god chance for at løbe meget stærkt. Og måske for at sætte en flot personlig rekord. OGF Events står bag det nye løb.

Lørdag den 18. april klokken 10 går det løs i Beldringe, når 5 km-løberne sendes af sted: - HCA Airport åbner helt eksklusivt dørene for både bredde- og elitemotionister, når vi har premiere på PR-Challenge HCA Airport. Løbet tager udgangspunkt i deltagernes egne personlige mål og resultater, og al fokus er på at hive nye personlige rekorder i hus. lyder det fra arrangørside op til dette unikke løb, der er sit første af sin art på fynsk grund.

En time efter afvikles den klassiske 10 km, og der er lagt op til et brag af et løb: - Vi står klar med Danmarks hurtigste ruter på 5 og 10 km - præcist opmålt af Dansk Atletik Forbund - samt mellemtider for hver løbet kilometer, så deltagerne får de bedst mulige vilkår for at præstere en rekordtid. Efter løbet fejrer vi de forhåbentlig mange nye rekorder med kransekage og bobler i teltet, lyder det fra OGF Events. 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14888:

Dorthes billede
Ny Ung Løber :) Er her for dele viden og få ny viden inde for løb. Mor Ejer og driver https://www....

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina