Cityløb for fuld musik

Martin Bork, Admins billede

Intersport Odense Cityløbet afvikles søndag den 1. september. Der løbes med start og mål fra Flakhaven på en 5 km rundstrækning i City, hvor børnene har sit eget 3 km løb

 

Ved Intersport Odense Cityløbet kan de voksne vælge mellem halvmaraton, 10 km og 5 km. Den 5 km rundstrækning i City i Odense er en hurtig rute. Den første søndag i september har mange forretninger åben i City, og der vil derfor være mange tilskuere, men giver også OGF en større udfordring med afspærringen og afmærkningen.

 

- Når der er mange forretninger, som har åbent, er det nødvendigt at have ekstra afspærring, så både løbere, tilskuere og shoppende får en god oplevelse, men det er også en udfordring, som vi er klar til at løse, lyder det fra løbsleder Klaus Winther fra Eventyrløbet, der arrangerer Intersport Odense Cityløbet.

Der er en del af cafeer og restauranter på ruten. Her vil der være mulighed for at hygge sig og heppe på løberne. Det er medvirkende til at give Cityløbet en god stemning.

 

Ruten i City er DAF-opmålt og er et godt tilbud til både eliteløbere samt alle motionister, der gerne vil have en god oplevelse. Cityløbet arrangeres tre uger før HCA Marathon og er derfor også et glimrende testløb.   

 

Fokus på børnene

Børn fra 5-14 år har sit eget børneløb på 3 km. Det er det tredje gode tilbud, som Eventyrløbet og OGF har til børnene i 2013. Ved Eventyrløbet var der med 1167 ny deltagerrekord, og ved Odense ZOO Løbet i juni var der udsolgt med 400 børn.

 

Børnene inddeles i tre forskellige aldersgrupper: 5-8 år, 9-11 år, og 12- 14 år. I den yngste klasse er tilladt forældre og andre pårørende uden for konkurrence at ledsage børnene undervejs.

 

Til alle deltagere i Intersport Odense Cityløbet er der æbler samt Aquador kildevand, sponseret af  vognmandsfirmaet Poul Schou, samt æblejuice fra Rynkeby Foods og dobbelt pakker ALL-IN-ONE fra Bisca A/S.

 

DM i halvmaraton for jernbanefolk

Ligesom i 2012 afvikler Danske Jernbaners Fritidsforbund DM i halvmaraton som en del af Intersport Odense Cityløbet.

- Vi har afviklet vores mesterskab i nogle år i forbindelse med Intersport Odense Cityløbet, og synes at det er en god oplevelse at deltage i et større arrangement, hvor der er mange tilskuere og stemningen med musik og klapsalver er meget motiverende, lyder det fra Carl Erik Hunnerup, der er afdelingsleder i løb og motion i Jernbane Fritid.

 

Pro Touch T-shirt til alle deltagere

Intersport sponserer en Pro Touch funktionel T-Shirt til samtlige deltagere på alle distancer. 

 

Spurtpræmier

Der er flotte placeringspræmier ved Intersport Odense Cityløbet, men også mange spurtpræmier. Mange af Odense Citys forretninger og caféer har sponseret gavekort, som der kan spurtes om.

www.ogf.dk kan man se oversigten over spurtpræmierne.

Desuden er der også lodtrækningspræmier, så alle har en chance for at komme hjem med en præmie.

 

Starttidspunkterne

11.30             Børneløbet

12.00             1/2 maraton

12.30             5 km

13.00             10 km

   
   

 

Startgebyrerne er uændrede:

 

Børneløb ca. 3 km: 

100 kroner

 

5 km:                             

150 kroner

 

10 km:                           

170 kroner

 

Halvmaraton:                    

200 kroner

 

Tilmelding og oplysninger:

 www.ogf.dk

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • priyankas billede
  jeg vil her på bloggen skrive om mine oplevelser med løb. Jeg startede mandag den 4-10-2010 med min første træningsdag, jeg løber efter iforms program.
 • Anne Mettes billede
  For 2 år siden kunne jeg ikke løbe 2 km uden at holde flere gåpauser. Jeg tog en beslutning og er i fuld gang med at forbedre mig som løber. Det vil jeg forsøge at skrive lidt om på min blog. Vejen...
 • Erics billede
  Det er min blog om mit forsøg på at træne mig op til at kunne løbe halvmaraton
 • Kasper Christensens billede
  Hejsa. Se mere på www.kasperc.dk
 • Lars Fabriciuss billede
  Jeg har været igennem et vægttab på 40 kg på blot 10 måneder, jeg har brugt løb rigtig meget, og her er Silkeborg den bedste by at løbe rundt i :) Men nu er jeg ved at træne op til marathon til maj,...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15321:

Rasmus Jensens billede
Jeg har løbet to halvmaraton, og vil gerne prøve kræfter med maraton.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk