Christianshavnermilen nærmer sig

Martin Bork, Admins billede

Så nærmer årets første løb i en af de Københavnske klassikere sig hurtigt. Amager Atletik Club afvikler for 23. sæson Christianshavnermilen. Løbet der er på en gammel Dansk mil – 7,532 km, har start og mål ved Christmas Møllers Plads. Ruterne går igennem Volden, Christianshavn, Holmen, Operaen og Christiania.

Løbet har været afholdt 152 gange, og samler normal omkring 1000 deltagere af begge køn og på alle niveauer – og alle nyder den afslappede og hyggelige stemning omkring løbet. Der er 12 aldersklasser med samlet præmie til nr. 1-2-3 i alle klasser efter sidste løb. Man kan frit deltage så mange gange man vil, men for at have et serieresultat skal man deltage mindst 4 gange over året.

Årets første løb finder sted mandag den 13.april kl. 18.30 for mænd og 18.40 for kvinder, og så ellers hver måned frem til oktober. Startgebyret er fortsat kun 300 kr. for alle løb. Man kan også tilmelde sig enkeltløb på løbsdage for 70 kr. 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Alexanders billede
  Min blog handler om løb og rejser
 • Annette Fredskov Jensens billede
  Her kan du følge mit projekt. Jeg vil løbe et marathon om dagen i et år, start den 15. juli 2012. På min hjemmeside www.annettefredskov.dk kan du dagligt læse, hvordan det går.
 • Kaj Thomsens billede
  Stort arrangement i Agger, i Nationalpark Thy, 19- 21 august 2011. Foruden tre løb er der havkajaksejlads, kajaksurfing, mountainbike, vindsurf, svømning optimistjolle, beachvolley Se www.aggerathlon...
 • Elisabeths billede
  En blog om hvordan det går med min træning til efterårets 1/2-maraton.
 • Emils billede
  Dette er en blog omkring løb og i særdeleshed omkring udstyr. Der vil komme gode råd til valg af udstyr, samt gode råd til forbedringer af dit løb. Håber i vil læse med :)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15324:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk