Christianshavnermilen nærmer sig

Martin Bork, Admins billede

Så nærmer årets første løb i en af de Københavnske klassikere sig hurtigt. Amager Atletik Club afvikler for 23. sæson Christianshavnermilen. Løbet der er på en gammel Dansk mil – 7,532 km, har start og mål ved Christmas Møllers Plads. Ruterne går igennem Volden, Christianshavn, Holmen, Operaen og Christiania.

Løbet har været afholdt 152 gange, og samler normal omkring 1000 deltagere af begge køn og på alle niveauer – og alle nyder den afslappede og hyggelige stemning omkring løbet. Der er 12 aldersklasser med samlet præmie til nr. 1-2-3 i alle klasser efter sidste løb. Man kan frit deltage så mange gange man vil, men for at have et serieresultat skal man deltage mindst 4 gange over året.

Årets første løb finder sted mandag den 13.april kl. 18.30 for mænd og 18.40 for kvinder, og så ellers hver måned frem til oktober. Startgebyret er fortsat kun 300 kr. for alle løb. Man kan også tilmelde sig enkeltløb på løbsdage for 70 kr. 

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Stine Lykke Olsens billede
  Her vil jeg skrive løst og fast om min løbetræning, der dels foregår i Århus 1900, dels med cross-løb i skovene omkring Århus. Giv gerne feedback og er der andre cross-fans må I gerne kigge forbi!
 • Janni Henningsens billede
  Jeg er desværre skadet i knæen om kommer ikke ud at løbe d. 05.05.2012 Nogen der vil købe denne billet til 200kr. normalpris 380kr. Der er en dame t-shirt med i størrelse small. Den kan måske byttes...
 • Bent Staal-Bagges billede
  Jeg så gl. Billeder og faldt over et... Sådan skal jeg ikke se ud til sommer 2013.
 • b-o-n-g-os billede
  har prøve at tilmelding mig.Eremitagemarathon.dk.Men adrssen er forkedt,er der nogen så kan hjælpe mig ? mvh anne christensen
 • Noris Sveistrups billede
  Når jeg løber, føler jeg mig som en fri fugl og jeg elsker den følelse af frihed, og glæde i mit hjerte. Det er ubeskrivelige følelser, der fylder mig med lykke og gør mine dage bedre.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15160:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk