Bube spås ingen medaljechance til OL

Martin Bork, Admins billede

Danmarks Idræts-Forbund (DIF) og Team Danmark har foretaget en analyse af de danske VM-resultater og det danske medaljepotentiale, som det ser ud med præcis et halvt år til legene i London. De to organisationers fælles OL-målsætning er syv medaljer.

 

De største medaljekandidater er i svømning, badminton, roning, håndbold, sejlsport, cykling og tennis. Kajak, ridning og skydning kan forhåbentlig også være med i kampen om OL-medaljer, idet der ifølge DIF og Team Danmark er atleter med et medaljepotentiale i disse idrætsgrene.

 

”Målsætningen om syv medaljer bygger på en sportsfaglig vurdering på baggrund af de enkelte atleter og holds præstationer primært ved VM i 2010 og 2011. På nuværende tidspunkt mener vi, at Danmark har medaljepotentiale i 20 til 22 olympiske discipliner. Erfaringerne viser, at der skal 2,5 - 3 potentielle medaljemuligheder til at realisere én OL-medalje – så syv medaljer er det mest realistiske øjebliksbillede af Danmarks medaljehøst til sommer. I de seneste uger har vi drøftet målsætningerne i de enkelte discipliner med forbundenes sportslige ledelse, og der er generelt grund til optimisme i forhold til OL-resultaterne,” siger Team Danmarks direktør, Michael Andersen.

 

Andreas Bube, som er udtaget til 800 m løb, spås således ingen madaljechance i London. Men tingene kan ændre sig inden OL. Medaljemålsætningen tages nemlig op til revision en måned før OL, dvs. 27. juni 2012, hvor DIF og Team Danmark kan justere målsætningen. På det tidspunkt vil atleternes resultater og formkurver fra februar til juni blive taget i betragtning.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Hans Olesens billede
  Drop fitnesscenteret og løb en tur i naturen. Der er masser at se på, lige fra fugle til biller og blade og træer. Det giver dig en anden oplevelse end bare motion. Du bliver langt mere motiveret af...
 • Anne-Liz C. Buntzens billede
  Du skal ikke have større sko når du bruger fod-indlæg - det er indlægene der skal tilpasses dine sko. Super tynde fodindlæg - ortopædisk korrekte - som kun fylder der hvor de skal løfte og støtte....
 • ann levisens billede
  Jeg vil skrive om det at løbe med hoftedysplasi i begge hofter.
 • Karoline Viums billede
  Jeg er en pige på blot 15 år, der elsker og løbe og har løbet 2 halvmarathon på ½ år. Jeg ser nu frem til en masse andre landistanceløb i danmarks natur.
 • Lonnies billede
  Jeg har altid misundt løbere.. I dec 2010 havde jeg så tabt mig så meget at jeg ku slæbe mig rundt på 5 km. Og nu går det bedre. ELSKER mit løb. Det er terapi...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15127:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk