Bube håber på finaleplads til OL

Martin Bork, Admins billede

Andreas Bube har haft et fantastisk 2011 med stor fremgang på 800-meter distancen. For en måned siden blev Bube for første gang udtaget til OL. Siden har han trænet intensivt i Mexico. Her har Bube sammen med DAFs elitetræner Frank De Paoli været i højdetræningslejr for blandt andet at forbedre Bubes iltoptag.

”Formålet med højdetræningslejeren er at teste, om Bube reagerer positivt på højden og tilvænner sig den. Hvis det er tilfældet, vil vi inden OL i London 2012 igen tage på højdetræningslejr”, siger Frank De Paoli. Siden hjemkosten kan det konstateres, at Bube reagerer positivt på højdetræningen. Det giver spændende indikationer om, hvad vi kan bygge videre på frem mod OL , siger Sportschef Lars Nielsen.

Den danske 800-meter-løber Andreas Bube kan godt forestille sig selv som deltager i OL -finalen i London . Måske endda som bronzevinder. Den 24-årige tidligere sprinter har blot konkurreret i 800-meter-løb i halvandet år, men er allerede nu på et niveau lige under de allerbedste. Om seks måneder er håbet, at han står i OL -finalen.
- Verdensrekordholderen David Rudisha fra Kenya er i en klasse for sig selv, og sudaneseren Abubaker Kaki er også hurtig. Men resten er til at snakke med, siger Andreas Bube.

I 2011 har Bube forbedret sig med mere end tre sekunder og har en personlig rekord på 1.45,04 minutter. Det er godt fire sekunder langsommere end David Rudishas verdensrekord på 1.41,01 minutter.

- Det er nok ikke realistisk, at han igen skærer tre-fire sekunder af sin personlige rekord i 2012. Det er nok nærmere et halvt til et helt sekund, vurderer Lars Nielsen.

Andreas Bube startede til atletik i Bagsværd AC som 5-årig. Siden da er det blevet til:

- 15 medaljer ved Danske Mesterskaber – 7 guld, 6 sølv og 2 bronze

- 23 medaljer ved Danske Ungdoms/Junior/U23 Mesterskaber – 16 guld, 6 sølv og 1 bronze

- 9 medaljer ved Nordiske Junior/U23 Mesterskaber – 6 guld og 3 bronze

- Deltagelse i Ungdoms OL, Junior EM, Junior VM, U23 EM (to gange) og Senior Inde-EM

- Og EM for landshold fire gange (2005, 2007, 2008 og 2009)

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Løbemusens billede
  Følg mig på: www.lobemusen.wordpress.com
 • Dilyans billede
  ...
 • PS
  PSs billede
  Jeg har brugt alt for meget tid de sidste uger på at læse andres løbeblogs… Og nu er det så pay back time! Læs ... eller lad være :).
 • Alex NIelsens billede
  Hej Jeg har oprettet et løb nr. 2 ?
 • Saras billede
  Pis, Pis og dobbelt Pis, jeg har raget mig en ordentlig sygdom til :( så jeg blev lige skubbet tilbage til 0 med hensyn til mit løbetid men, så er det godt at jeg kan starte igen så snart jeg kommer...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15347:

Marzenas billede
Jeg hedder Marzena fra 2 år siden startede jeg at løbe… Nu min højste distance 52km Hver weekend...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk