BT Halv: En tradition der støtter gode formål

Martin Bork, Admins billede

Søndag den 1. maj kl. 11 går starten til BT Halvmarathon. Det er 37. gang, at mange tusinde løbere starter ved Firskovvej i Lyngby. Der kommer løbere fra hele verden og hele Danmark. Løbet er ikke bare en legendarisk smuk tradition, men støtter også mange gode formål.

"Vi er superstolte af, at BT Halvmarathon stadig kan tiltrække mange tusinde løbere. Vi konkurrerer med mange andre løb. I år har vi lavet en række nye tiltag, som fx Løbefest på Rundforbi Stadion efter løbet med caféområde, massage og gratis alkoholfri Erdinger øl, der er medaljer til alle og  professionelle fartholdere, der hjælper deltagerne i mål i den tid de ønsker. Vi har tilbudt gratis maratontræning hele efteråret og vinteren fra Fortunen i Dyrehaven, og det har også været en stor succes. 

Fremadrettet vil vi videreudvikle løbet på flere fronter." siger Per Christiansen, Løbsleder, SNIK Atletik.

Støtter både det lokale foreningsliv og gode formål

BT Halvmarathon er ikke bare et historisk løb, indtægterne fra løbet støtter det lokale foreningsliv, fordi SNIK Atletik er arrangør.  SNIKKERNE arrangerer løbet med frivillige kræfter og alle hjælperne til løbet, stiller også frivilligt op. Desuden vil Julemærkehjemmene modtage 25 ører pr. kilometer deltagerne løber, via sponsoren Gjensidige. ProAlign Fysioterapi står klar i målområdet til Løbefesten og donerer halvdelen af prisen på en gang massage til Kræftens Bekæmpelse og Erdinger Alkoholfrei donerer 1. Kr pr øl der udskænkes - også til Kræftens Bekæmpelse. Alle er velkommen til Løbefesten på Rundforbi Stadion. Den går så småt i gang ved 12.30 tiden, når løberne begynder at komme i mål.

Godt 600 hjælper til ved løbet. Det er SNIKKERNE og deres familie og venner. Men i år er der også flygtninge at finde blandt de frivillige. For at støtte op omkring integration har SNIK atletik inviterede flygtninge indenfor til træning i klubben. SNIKKERNE har skaffet løbeudstyr og hjulpet dem til rette. Mindst en af dem deltager i det frivillige arbejde på søndag. Han har fået den ærefulde rolle, at skulle lægge medaljer om halsen på løberne, når de kommer i mål.

Også det legendariske Team Tvilling deltager i løbet.  De vil åbne omverdenens øjne for, at kørestolsbrugere og handikappede kan meget mere sammen end de tror, og håber at kunne inspirere til at se mulighederne frem for begrænsningerne. Tvillingerne har et stort følge af frivillige løbere, der bakker op om tvillingernes budskab.

Den tidligere eliteløber og OL deltager Annemette Jensen, nu Rosén, deltager også med sin babyjogger - hun har blogget om sin træning med babyjogger op mod BT Halvmarathon.

Og fra Næsgaard Efterskole deltager det største hold nogensinde. 250 glade løbere stiller de op med.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15654:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up