Broløbet Storebælt klar til start

Martin Bork, Admins billede

De 2 kommuner og Storebæltsforbindelsen har sammen med mere end 900 frivillige fra kommunernes foreningsliv planlagt et unikt løb, hvor suset fra deltagerne, når de passerer højbroen, gerne skulle være bare et af højdepunkterne på en dag fyldt med oplevelser.

 

Løb på Storebæltsbroen kan ikke sammenlignes med løb på land. Deltagerne er her i langt højere grad udsat for naturens mange påvirkninger. Med ikke færre end 6 depoter på ruten samt forplejning i start- og målområdet sætter Broløbet Storebælt deltagernes sikkerhed i centrum.

 

Alle deltagerne får således mulighed for at få forplejning før, under og efter løbet. Derudover har arrangørerne i samarbejde med det Præhospitale Beredskab fra Region Syddanmark etableret et beredskab, som hurtigt og effektivt kan få deltagerne under kyndig behandling, såfremt det skulle være nødvendigt.

Broen åben for biltrafik – kør hjemmefra i god tid

Broen vil både før, under og efter løbet være åben for biltrafik. Mens Broløbet finder sted, omlægges trafikken til de vestgående spor (retning mod Fyn), som får status af landevej. Det betyder, at der kun vil være ét spor i hver retning og en tilladt hastighed på 80 km/t.Omlægning af trafikken sker i tidsrummet mellem kl. 13 og 20, hvor turen over broen vil tage lidt længere tid end normalt. Trafikanterne opfordres derfor til at tage hjemmefra i god tid. 

Motion og bevægelse

Broløbet Storebælt ønsker at skabe et motionsløb for hele Danmark. Ambitionen var, at få rigtig mange til at snøre skoene og gennem deres målrettet træning at få givet deltagerne et sundhedsmæssigt pift. Rigtig mange af Broløberne stiller til start på virksomhedshold, hvor medarbejderne målrettet i de sidste måneder har trænet til løbet.

Da sundhed og trivsel har høj prioritet i VELUX Gruppen, har de endnu engang valgt at være en af hovedsponsorerne af dette års Broløb.

Patrick W. McKenzie, HR-direktør i VELUX A/S, udtaler:

”Vi anser den enkelte medarbejders sundhed og trivsel som en vigtig del af et godt arbejdsmiljø. Derfor var det oplagt igen at bakke op om Broløbet og at kunne invitere alle VELUX ansatte i Danmark til at løbe med. Knap 200 af vores medarbejdere har trænet sig op til at deltage i denne halvmaraton. Det er vi stolte af. Dertil kommer, at vi afholder vores egen sportsdag samtidig med Broløbet, hvor det er lykkedes os at få omtrent 1000 af vores medarbejdere til at deltage."

Så der vil være et mylder af sportsentusiaster og sportsglade medarbejdere fra VELUX fra hele landet, som vil blande sig med Broløbets løbere på begge sider af broen

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • priyankas billede
  jeg vil her på bloggen skrive om mine oplevelser med løb. Jeg startede mandag den 4-10-2010 med min første træningsdag, jeg løber efter iforms program.
 • Martin71s billede
  Projekt 2011 går ud på at løbe 5 km på 17.30 min. og samtidigt få trænet rigtig meget cykling og svømning.
 • Mads Merrilds billede
  Så er der kommet gang i benene igen og det går for fuld damp, jeg regner med at skulle løbe Korup ½ marathon d1/4 2012 og måske Vejle Ådal igen i år
 • Tåsinge Løbets billede
  Så er der åbent for tilmelding til løbet den 20. marts 2016 !! Kig ind på hjemmeside og tilmeldingsside og få informationer - det er en god start på sæsonen!
 • Ann-Dortes billede
  Jeg har fornøjelsen af at teste løbesko :) Så min blog vil primært handle om udstyr og selvfølgelig mine oplevelser med min træning

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14780:

Nyhedsbreve




Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk