Broløbet Storebælt 2011

Martin Bork, Admins billede

Nu er datoen sat. Den 28. maj 2011 lyder startskuddet igen til et stort motionsløb over Storebæltsbroen.

 

Igen i 2011 har kommuner og foreninger på begge sider af bæltet sammen med A/S Storebælt skabt rammerne for et stort motionsløb.

 

Ligesom under de tidligere løb på broen, bliver der tale om et professionelt og veltilrettelagt arrangement med alle sikkerhedsforanstaltningerne i orden - og med løbetrøje, medalje og forplejning til alle deltagerne. Løbet starter i Nyborg og har mål i Korsør.

 

Broen vil være tilgængelig for trafikanter både før, under og efter løbet, og vi glæder os til at bidrage til endnu et broløb, siger adm. direktør for A/S Storebælt Leo Larsen.

 

Et broløb for ’oplevelsesløbere’

Detailplanlægningen er allerede gået i gang, siger Per Hansen fra løbets styregruppe og fortæller, at foreningerne i Slagelse og Nyborg i samarbejde med kommunerne, Politiet samt A/S Storebælt arbejder på at sammensætte et spændende program målrettet mod ”oplevelsesløberen”.

 

Rigtig mange løbere er fascineret af Storebæltsbroen. Det er arrangørernes mål at skabe en unik helhed, hvor oplevelsen er i centrum både før, under og efter med blandt andet musik, underholdning og fællesspisning.

 

Det er femte gang i broens historie, at vi arrangerer et motionsløb på broen. Det første løb foregik i 1997, da Vestbroen var bygget færdig og klar til togtrafik. Hver gang broen har dannet rammen har hele Danmark bakket op – i 1998, 2005 og 2008 var løbet Danmarks største ½-maraton. Det håber vi også at løbet i 2011 bliver, siger Per Hansen.

Tilmeldingen til Broløbet Storebælt 2011 starter den 10. september 2010 via løbets hjemmeside: www.brolobet.dk

 

Billeder

#1

Anonyms billede
Hej vil gerne høre hvornår næste storebæltløb er. Hvor tilmelder jeg mig henne

#2

Arne Olsens billede

Der bliver ikke broløb før tidligst i 2014

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15347:

Marzenas billede
Jeg hedder Marzena fra 2 år siden startede jeg at løbe… Nu min højste distance 52km Hver weekend...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk