Broløb over Storebælt i 2017

Martin Bork, Admins billede

Sæt X kalenderen og find løbeskoene frem. Den 9. september 2017 lyder startskuddet igen til løb over Storebæltsbroen.

Kommuner og foreninger på tværs af bæltet vil endnu en gang skabe rammerne for afvikling af det store motionsløb.

Ligesom ved de tidligere løb på broen, bliver der tale om et professionelt og veltilrettelagt arrangement med alle sikkerhedsforanstaltninger i orden- og med løbetrøje, medalje og forplejning til alle deltagere under løbet. Løbet starter i Nyborg og har mål i Korsør.

Broen vil være åben for biltrafik under hele arrangementet. Tidspunktet for løbet er fastlagt ud fra hensynet til trafikafviklingen.

Et broløb for ’oplevelsesløbere’

Detailplanlægningen er allerede gået i gang, siger Per Hansen og fortæller, at foreningerne i Korsør og Nyborg i samarbejde med Slagelse og Nyborg Kommune og Sund & Bælt arbejder på at sammensætte et spændende program målrettet ”oplevelsesløberen”.

Rigtig mange løbere er fascineret af Storebæltsbroen, og det er arrangørernes mål at skabe en unik helhed, hvor oplevelsen er i centrum både før, under og efter løbet. Vi arbejder denne gang på at skabe en unik afslutning, som kan få løbere til at komme lettere igennem Halsskov på vej mod målstregen.

Per Hansen tilføjer, at det er syvende gang, at der arrangeres motionsløb på broen. Det første løb foregik i 1997, da Vestbroen var bygget færdig og klar til togtrafik. Hver gang Storebæltsbroen har dannet rammen, har løbere fra hele Danmark bakket op. Løbet, som i 2008, 2011 og 2014 har været udsolgt, giver igen 12.000 løbere mulighed for at krydse Storebælt.

Tilmeldingen til Broløbet Storebælt 2017 starter den 9. september 2016 via løbets hjemmeside.

Der vil løbende blive sendt information ud omkring broløbet.

Links

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • pt65s billede
  Her vil jeg, forsøge at beskrive mit forsøg på at blive løber..
 • Bdicte75s billede
  På engang rolig og fyldt med en fantastisk ren energi og forøget overskud - Sådan føler jeg når jeg har løbet. Så hvorfor er det så, så svært at komme afsted? hvorfor kan den ene dag tage den anden...
 • Mullen1s billede
  undskyldningerne er mange :-(
 • priyankas billede
  jeg vil her på bloggen skrive om mine oplevelser med løb. Jeg startede mandag den 4-10-2010 med min første træningsdag, jeg løber efter iforms program.
 • Tildas billede
  Fra sofakartoffel til 30 min løb.

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13045:

Jeanette Friis Pedersens billede
En frisk pige på 34 år, der elsker at løbe. Har indtil nu løbet flere 1/2 Marathon. Så mangler lige...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Fra shoppen