Beach Boys & Girls

Martin Bork, Admins billede

Det klassiske North Sea Beach Marathon afvikles for 13. gang den sidste søndag i juni. Denne gang med start i Hvide Sande og mål i Vejers.

Når det kendte og attraktive løb langs den jyske vestkyst skydes i gang i Hvide Sande den 24. juni forventes der traditionen tro mange deltagere på de fire distancer. –  Der er normalt flere løbere med, når målet er i Vejers, og vi forventer i år et antal på mellem 1.500 og 2.000 løbere til start, siger Kirsten Onsberg fra North Sea Beach Marathon. - Gennem årene har vi haft i alt 20.336  løbere fra ind- og udland til start i vores løb, hvilket svarer til ca. 1.700 i gennemsnit i perioden 2000 - 2012. Vi er stolte over, at kunne runde ca.  22.000 i år i vores 13-udgave af det populære strandløb.

Tilmelding helt frem til start
Online tilmelding til løbet slutter den 17. juni, derefter kan tilmelding  ske ved nummerudleveringsstedet  SeaWest  lørdag den 23. juni og  ude ved de enkelte startsteder på selve løbsdagen. Tilmeldinger der er foretaget senest den 3. juni sker til en lavere takst

Smuk rute og god stemning
North Sea Beach Marathon 2012 afvikles traditionen tro langs den jyske vestkyst og omfatter foruden det klassiske maratonløb på 42,195 km, halvmaraton, 10 og 5 km og stavgang på alle distancer. Maratonløberne starter i år i Hvide Sande kl. 10.30, halvmaratonløberne i Nymindegab kl. 13.00, mens 5 og 10 km-løberne sendes af sted på en ud-hjem rute fra stranden i Vejers klokken 11.00 og 13.30. På den fine og løbervenlige strand er der opløb og mål for deltagerne på alle distancer.
– Vi kan endnu engang byde en meget smuk og helt speciel rute. På stranden i Vejers vil der være en række forskellige aktiviteter, og der bliver sørget for en super-god stemning langs den smukke rute hele dagen, siger Bjarne Elmertoft.


North Sea Beach Marathon er en unik løbsevent, der arrangeres søndag den 24. juni af de tre foreninger Ringkøbing Atletik & Motion, Esbjerg Atletik & Motion og Hvide Sande KFUM´s Idræt i samarbejde med en række lokale partnere

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Nadjas billede
  Min blog er en blog, som vil handle om mine egne løbe erfaringer, hvor man vil kunne høre alt om mine mål og vejen dertil. Derudover vil der komme nogen indlæg om sund kost og vejen til en sund...
 • Per
  Pers billede
  Følg Michael og mig op til, og under vores tur Kattegat Rundt i løbesko og på cykel i maj/juni 2014
 • ann levisens billede
  Jeg vil skrive om det at løbe med hoftedysplasi i begge hofter.
 • Bodils billede
  Drømmen er at løbe et marathon.
 • Stine Lykke Olsens billede
  Her vil jeg skrive løst og fast om min løbetræning, der dels foregår i Århus 1900, dels med cross-løb i skovene omkring Århus. Giv gerne feedback og er der andre cross-fans må I gerne kigge forbi!

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14867:

Søren Møllers billede
Jeg løber meget forskeligt, gerne de længer løb.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk