Atletikkens Venner i Randers varmer op til foråret

Martin Bork, Admins billede

Når Atletikkens Venner d. 10/3 igen arrangerer Marathonruten i Randers, håber vi naturligvis på at foråret er på vej. Samtidig er det alle tiders mulighed for løberne at finde ud af deres aktuelle dagsform. Denne dag er det nemlig løberne selv der bestemmer hvor langt de vil løbe, ikke arrangørerne.

Ruten er godkendt som 1/10 marathon af Dansk Atletik Forbund, er åben i 6 timer, hvilket bør give mange en mulighed for at afprøve sig selv. Derudover er den første starttid kl. 10:00, hvor dem der vil konkurrerer om præmierne for de 3 bedste kvinder og mænd på ½ marathon, marathon samt 6 timers løb skal starte. Men ellers er der mulighed for at starter hver hele time frem til kl. 15:00.

I år har vi 2 fysioterapeuter fra Fussingø fysioterapi til stede fra kl. 12:00, hvor alle kan få gode råd om smerter eller skader, samt måske en behandling. Dette er naturligvis også inkluderet i startnummeret, der koster 20 kr. For hver omgang du som løber gennemfører, skal du betale yderligere 10 kr. efter endt løbetur.

Vi håber naturligvis at vi kommer over de 300 tilmeldte til dette arrangement, der foregår på de rolige stier på det gamle militære terræn, der i dag kaldes Nordre Fælled. Med start og mål på Langvang Idrætscenter, kun 50m. fra omklædningsrummene vi har lånt til lejligheden, glæder vi os til at se mange løbere til denne forårsbebuder.

Så hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, kan du gøre det på www.atletikkensvenner.dk

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Tinas billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om oplevelser med familien og om den ny fundne sport
 • Preben Wassmanns billede
  Vi anbefaler tilskud fra Forever Living produktserie, og vil gerne være til stede og støtte i vejledning med vore anbefalinger under Himmelbjegløbet den 25. oktober og stiller løbende op og viser vor...
 • Nicco Ankers billede
  FundingGuiden.dk er sitet hvor du kan finde alt entrepreneurship alt sammen samlet ét sted. Find viden om investorer og funding fra hele Danmark. Så i stedet for at kigge mange steder, kan du slippe...
 • Tonnys billede
  Vil prøve at skrive mine tanker om det at løbe, og ikke mindst det et lette den dertil indrettede. og komme ud af døren.
 • Frederikkes billede
  Total nybegynder. Efter mange halvhjertet forsøg, håber jeg at dette forsøg virkelig kan få mig i gang og ind i en rutine. Vil starte ud med Begynderprogrammet.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15349:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk