Arrangér et refleksløb i klubben

Martin Bork, Admins billede

Har I lyst til at prøve kræfter med jeres eget Refleksløb?
Så har I nu muligheden for at få tilsendt en løbepakke til at afholde Refleksløbet i jeres klub i forbindelse med Årets Refleksdag den 22. oktober 2015.

Årets Refleksdag er en årlig tradition, der har til hensigt at sætte fokus på, hvordan reflekser i den mørke tid skaber synlighed i trafikken, så vi i sidste ende undgår ulykker.

Ud over at uddele reflekser på Årets Refleksdag, har Børneulykkesfonden, DGI, Codan og 3M de sidste tre år afholdt Refleksløbet – et løbekoncept, som I nu har mulighed for at tage del i og afvikle for jeres medlemmer.

Konceptet går ud på, at vi sender en løbepakke til jeres forening, hvorefter I selv har mulighed for på Årets Refleksdag den 22. oktober at afvikle et Refleksløb, der passer til jeres medlemmer.

Løbepakken indeholder:
30 Reflekser til løberne
30 stk. LED-band med diodelys
30 refleksløbeveste
Plakater med klubbens logo til at sætte op i butikker, biblioteker og lignende.
Banner til hjemmeside med refleksløbet
Pressemeddelelse til lokale medier.
Brev til at sende ud til medlemmerne: løb i den gode sags tjeneste

Indholdet i løbepakken er gratis, men der skal betales et beløb for fragt, emballage, lager og administration. Dette beløb er på 175 kr.
Vi håber, at I med Refleksløbet kan hjælpe Børneulykkesfonden og vores samarbejdspartnere med at sætte fokus på brug af reflekser, når man færdes i trafikken. Ved at arrangere Refleksløbet i klubben kan det forhåbentlig være med til at skabe et godt arrangement for jeres nuværende og fremtidige medlemmer.
Der er åbent for tilmelding.


Læs mere om Refleksløbet og tilmeld jer på www.refleksløbet.dk - Vi håber, at I vil sprede ordet til jeres følgere.
 

Med venlig hilsen
Børneulykkesfonden

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Vivis billede
  Så er et løbeår næsten "løbet" igen. Målene for 2011 er nået, nu er det tid at sætte nye mål. Et mål skal være realistisk, opnåeligt ja og hvad mere? Hovedmålet - pusler lidt med tanken om et...
 • Asmund Bramss billede
  BedemandPris er websitet hvor du kan finde alle bedemænd samlet samme sted. Find viden om prissætning, lokalitet og anmeldelser fra alle danske bedemænd. Så i stedet for at lede flere steder, kan du...
 • Tonnys billede
  Vil prøve at skrive mine tanker om det at løbe, og ikke mindst det et lette den dertil indrettede. og komme ud af døren.
 • Tåsinge Løbets billede
  Så er der åbent for tilmelding til løbet den 20. marts 2016 !! Kig ind på hjemmeside og tilmeldingsside og få informationer - det er en god start på sæsonen!
 • Rahuls billede
  Created new profile on motionløb !

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14869:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk