Apps til løb

Martin Bork, Admins billede

Der er ikke noget der hedder dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Sådan er der et kendt ordsprog der lyder, men vi er nu alligevel overbeviste om, at de fleste løbere vil mene, at vejret i starten af 2018 har været decideret håbløst.

Plusgraderne og solen begynder langsomt at kigge frem, og det gør det alt andet lettere at få overskud til at tage løbeskoene på og løbe sig en tur.

Vi har derfor taget et kig på tre løbe apps, som du kan bruge til at gøre din løbetur endnu bedre.

Strava Running and Cycling

I første omgang blev Strava Running and Cycling udviklet som en decideret cykel app, men hurtigt valgte skaberne at bruge ressourcer på at gøre det til en god løbe app

En af årsagerne til at Strava er blevet så populær blandt løbere er, at det er muligt at konkurrere med andre løbere. Det er klart bedst i de store byer, da den bruger data fra andre Strava brugere, men det er virkelig motiverende, når man kan dyste med andre, som slet ikke er til stede.

Måden du kan gøre det på, er bl.a. ved at den gemmer de forskellige ruter, som folk har løbet. Her gemmer den også tiderne m.m. Nu kan du så vælge at løbe denne rute, og så er det altså en kamp mod uret, for at se, om du kan slå vedkommendes tid.

Det er konkurrencedelen der er klart det bedste ved Strava, så hvis du ikke har lyst til at konkurrere, så bør du vælge en anden løbe app.

LeoVegas Sports app

Nuvel, dette er ikke en helt almindelig løbe app, men LeoVegas Sports app’en giver dig mulighed for at have underholdning med på din løbetur.

LeoVegas Sports app er i bund og grund en bookmaker, som du kan have på din telefon, men foruden at være en bookmaker, er der også mulighed for at livestreame div. Sportsbegivenheder.

De fleste løbere benytter sig ofte af at høre musik, mens de motionerer, men hvis du har LeoVegas Sports app’en med på din løbetur, har du mulighed for både at se og høre, hvordan det går i Superligaen eller en anden given liga med dine to favorithold. Læs mere om hvad du finder i Leo Vegas app her.

Running for Weight Loss

Den sidste af de tre app’s vi vil kigge på er app’en Running for Weight Loss. De fleste løbe app’s tracker naturligvis kalorier forbrændt, men denne app udmærker sig på, at hjælpe dig med at tabe dig, mens du løber.

Det er derfor ikke blot en løbe app, som tracker din rute, den hjælper dig også med at være sund. Der er opskrifter og forslag til en detaljeret madplan, og så er der forslag til, hvordan du forbrænder flest kcal på din løbetur.

App’en foreslår eks. At du vælger intervalløb, da du forbrænder op til 3 gange så mange kcal. Du får derfor forslag til, hvordan din intervaltræning kan foregå.

Running for Weight Loss er faktisk en rigtig god app. Den har det meste der er behov for, hvis du vil løbetræne, og så hjælper den ydermere med at tabe sig.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15421:

Thor Jørgensens billede
Ny løber

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk