Andreas Bube slog PR

Martin Bork, Admins billede

Efter en beskeden sæsondebut i Japan forleden leverede Bube fredag aften i Qatar ren verdensklasse med tiden 1:44,99 min., skriver dansk-atletik.dk.

Andreas Bube understregede fredag aften i Qatar, at han er dansk atletiks stærkeste kort lige nu, da han besatte 7. pladsen ved årets første Diamond League stævne i Doha, Qatar. Med tiden 1:44,99 min. – personlig rekord med 0,05 sek. – løb han sig bogstaveligt ind i verdenseliten og sikrede sig meget vel en fast plads i de resterende stævner i atletikkens fornemste serie.
 
Fra en delt bane 2 fulgte den 24-årige Bagsværd-løber fra start fint med. Han placerede sig midt i feltet på en 5. plads og holdt stort set placeringen indtil opløbsstrækningen. Haren rundede de 400 meter i 50,39 sek. med Bube godt et sekund efter. Med 100 meter igen trak danskeren ud på bane 2, men måtte i den afgørende dyst se sig overhalet af et par løbere. I mål kunne han glæde sig over den nye personlige rekord. Havde det ikke været for en vis Kipketer, ville det have været Bubes sjette danske rekordforbedring på distancen siden juli sidste år! Verdensrekordholder David Ruhisha var som ventet i en klasse for sig med vindertiden 1:43,10 min.
 

Næste stop: Sydkorea
Tre måneder er der, til formen skal toppe. Der er med andre ord noget at glæde sig til. Allerede onsdag er Andreas Bube klar til at løbe igen, når det næste World Challenge-stævne finder sted i sidste års VM-by, sydkoreanske Daegu.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15347:

Marzenas billede
Jeg hedder Marzena fra 2 år siden startede jeg at løbe… Nu min højste distance 52km Hver weekend...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk