Alligevel marathon på Anholt

Martin Bork, Admins billede

En veritabel luft- og vandbro gør det muligt for flere hundrede mennesker at komme til lørdagens Anholt-løb, selvom øens færge pludselig måtte i dok.

”Vi er lykkelige over den store hjælp fra færgeselskabet, fra Dong, fra sponsorer og mange andre,” siger løbsleder Bent Rasmussen. ”Vi er ikke til at stoppe, men det er alt andet lige meget sjovere at holde løb for 150 end for 15.”

Det dansksvenske løb er et af Nordens mest eksklusive, fordi det både omfatter et hårdt marathon gennem øens ørken, en kuperet halvmarathonrute, samt en 10 kilometer lang motionsrute for både løbere og gående.

”Det har været et marathon i sig selv at være arrangør af dette løb. Nu står det bare tilbage rent faktisk at løbe alle kilometerne,” siger arrangør og deltager Moa Björnson.

Løsningen på transportproblemet betyder dog, at en af øens egne løbere vil glide ned ad årets resultatliste.

”For første og eneste gang i mit liv kunne jeg være endt blandt de første i halvmarathon. Det må jeg så undvære, og det er mange sikkert glade for, inklusive mig selv i øvrigt,” siger Erik Høgh-Sørensen.

Løsningen er kommet i stand ved, at Anholtfærgeselskabet har chartret mandskabsfartøjer fra Dong, ligesom den svenske færge Asterix sejler til Grenå for at hjælpe med at fragte løbere og familier.

Anholt Marathon finder sted hvert år i sensommeren og er på få år blevet traditionsrigt. Øens kro og øvrige erhvervsliv satser stort på begivenheden, som for både løbsdeltagere og familier giver mulighed for sensommerbadning, gåture og i år også brombærplukning.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • PS
  PSs billede
  Jeg har brugt alt for meget tid de sidste uger på at læse andres løbeblogs… Og nu er det så pay back time! Læs ... eller lad være :).
 • Jørgen Meier Sørensens billede
  En stor oplevelse med Stockholm maraton den 28.5. Vi var 10 (mandlige) løbere fra Morud (ved Odense) og alle kom fint igennem. Det har sin charme, at vi kommer flere af sted - nogle at dele løb og...
 • Rasmuss billede
  Hej med jer. Jeg vil super gerne løbe BERLIN Marathon her i 2013, men har ikke et startnummer. Hvis du har et nummer du vil sælge, må du gerne tænke på mig
 • René Gadeberg Kellers billede
  Her vil jeg prøve at beskrive min vej mod målet, som VAR et marathon inden jeg fyldte 40 år og nu BARE er et marathon. Alle er velkomne til at stille spørgsmål og kommentere på bloggen...
 • Janni Henningsens billede
  Jeg er desværre skadet i knæen om kommer ikke ud at løbe d. 05.05.2012 Nogen der vil købe denne billet til 200kr. normalpris 380kr. Der er en dame t-shirt med i størrelse small. Den kan måske byttes...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14743:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk