Aarhus-løb med Djævlebakke og citronhalvmåne

Martin Bork, Admins billede

Gul Rute i Riis Skov er en klassiker og en af de mest beløbne ruter i Danmark. Hvert år halser titusindvis af århusianere gennem de knap fem kilometer, men det er søndag den 21. oktober det for alvor gælder. Her går årets festlige dyst gennem bøgeskoven til Gul Rute Løbet.
- Det vrimler med motionister i Riis Skov. Gul Rute Løbet er årets chance for at få en god tid på ruten og finde ud af, om man kan klare Djævlebakken og holde trit med sin nabo, kollega eller børn, fortæller Kåre Kildall Rysgaard, formand for Aarhus Fremad Atletik.
Traditionen tro får vinderen af Gul Rute Løbet en eftertragtet citronmåne som præmie, men der er også andre gode præmier på spil.

Tid og sted: Søndag den 21. oktober kl. 15 ved den offentlige P-plads nær vandrerhjemmet i Riis Skov.

Pris: 50 kroner ved tilmelding på www.aarhusfremad.com

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Louise Andersens billede
  Her vil jeg kort og godt skrive om mine løbe ture og de motions løb jeg deltager i :)
 • Schaarups billede
  Bloggen skal være min ventil, hvor jeg kan få luftet alle de mærkelige tanker og planer der opstår når jeg engang begynder at løbe rigtigt igen .... :_)
 • henrietteks billede
  på min blog vil jeg nok primært skrive om løb eller de mål jeg har sat mig eks, kvinde tri her til Juli 2011 og mit halvmarathon både her i maj og septmeber i Odense-om jeg når det:) så det bliver...
 • Mads Ladefoged Loldrups billede
  Nu skal jeg i bedre form. Synes jeg har taget alt for meget på. Så i denne blog vil man kunne følge min optræning til Skjern Å Running Challenge den 30. april, hvor jeg har tilmeldt mig 8,2 km. Så...
 • Stefan Stamms billede
  Nu skal jeg i bedre form og på samme tid vil jeg vinde nogle væddemål :) det kan jo ende med at betale sig at løbe :)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15316:

Jean Anborgs billede
Ny i seriøs løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk