Aarhus er dansk løbedestination i Wings for Life World Run

Martin Bork, Admins billede

Nedtællingen er begyndt. Søndag d. 8. maj 2016 vil tusindvis af løbere på samme tid verden over løbe for dem, som ikke kan. Det fælles mål er, at indsamle penge til livsforandrende projekter inden for rygmarvsforskning. Aarhus er den danske værtsby for det globale løb Wings for Life World Run.

Søndag den 8. maj 2016 kl. 13:00 går startskuddet til Wings For Life World Run, der er det største globale velgørenhedsløb og det eneste løb i verden, hvor mållinjen krydser dig. Starten vil gå på samme tid i 33 lande fordelt på fem kontinenter -  lige meget om det er ved højlys dag eller midt om natten. Det er andet år i træk, at Aarhus er udvalgt som den danske løbedestination.

Mållinjen indhenter dig

Wings for Life World Run omfatter hele spektret af løbere - fra motionister til professionelle eliteløbere. Du bestemmer selv din distance, da der i modsætning til alle andre løb ikke er nogen fast mållinje. Alle deltagere bliver forfulgt af en flytbar målstreg i form af en bil, der starter en halv time efter løberne med 15km/t og derefter accelerer i fart. Når mållinje-bilen passerer dig, er du ude af løbet. Vinderen er den mand og kvinde der sidst bliver passeret af mållinje-bilen, lokalt og internationalt. I 2015 blev 30-årige Maibritt Daugaard den danske kvindelige vinder, da hun efter 49 km blev indhentet af mållinje-bilen. 31-årige Brian Arreborg Hansen blev indhentet af mållinje-bilen efter hele 61,5 km og blev dermed den danske mandlige vinder.

På verdensplan blev der i 2015 løbet mere end 1 mio. km fordelt på mere end 100.000 tilmeldte løbere, hvilket indbragte 30 mio. kr. til forskning i rygmarvsskader. Det gør Wings for Life World Run til det største velgørenhedsløb på verdensplan.

Hele ideen bag løbet er at støtte organisationen Wings for Life Foundation. Deres mission er at forbedre forskningen inden for rygmarvsskader med ambitionen om at kunne kurere disse. Derfor går 100% af startgebyret og alle sponsorindtægter ubeskåret til livsforandrende projekter inden for rygmarvsforskning. 

Links

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Magnus123s billede
  I denne blog vil jeg bare gerne have nogle gode råd omkring løbetræning og hvordan jeg kan bibeholde motivationen!
 • Fagerlunds billede
  Min beskrivelse af de motionsløb jeg har deltaget i.
 • Tim Hansens billede
  Min blog vil handle om de ting som sker omkring mig og i mit hoved. Både når jeg løber motionsløb men også når jeg træner runde om i Furesø Kommune.
 • Ole Stougaards billede
  Blogger om træning og løbeteknik - især Poserunning
 • Bo Jønssons billede
  Jeg har valgt at kalde min blog 12+12 = 2018. og bag dette ligger der at jeg vil løbe 12 marathon + 12 ½ marathon i 2018. Jeg starter op d.1.Januar 2018 og slutter 31 december 2018

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14684:

Heidi Sonne Dominos billede
Jeg er motionist og løber en del i min fritid. Har løbet 5 maratons og er i gang med at komme i...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk